Iamgettingold.com

Nu är vi hemma igen, har bara varit borta över helgen visserligen men ändå. Vi åkte till Norrköping i fredags jag och familjen. Vi bodde på marmorbrukets herrgård 2 nätter. Vårat rum var jättefint, vi hade 2 rum och en tv med många kanaler, det var lyxigt. Tror dock att det spökade andra natten, Kim tror det inte men det gör jag. Vi var på Kolmården 2 dagar, mysigt var det. Felix var lycklig och det han gillade bäst var precis som förra året delfinerna som hoppade i vattnet som han själv säger. Han lät mest i hela hallen jag lovar, alla tittade. Han härmade delfinerna och var allmänt uppspelt. Vi åkte i safarieparken 2 ggr, men det enda som var riktigt skoj var att det var 2 björnar som jagade varandra första gången mellan bilarna, annars var det så varmt att dom flesta djuren bara låt och vilade i skuggan.

Andra dagen vi var där åkte vi linbana till delfinariet och sen efter showen så åkte vi linbana tillbaka igen. Värsta turen hade vi. När vi skulle gå till linbanan andra gången så sa Kim att den stod still och det gjorde den ganska länge tror jag. Men precis när vi klev upp på perrongen så satte den igång igen så vi åkte till entrén. Precis när vi kommer in på stationen och kan gå av så stannar den igen och så länge vi var kvar där så stod den still. Så den var trasig innan och efter och funkade precis under den tiden vi åkte. Tur det för jag hade fått ångest om den hade stannat när jag var där uppe. Det är fint att se all utsikt och så men jag tycker samtidigt att det är rätt otäckt och vissa stunder fick jag smått ångest faktiskt, speciellt när den knakade oroväckande. Men Felix var nöjd som få, första dagen ville han absolut inte åka den men sen sa han att han ville så vi lovade att om han ville dagen efter så skulle vi åka. Så jag är stolt över att han vågade, vi åkte förra året med men då blev han lite ledsen mitt i färden.

Nu när vi är hemma igen så väntar allt arbete. Idag ska jag tvätta en jädra massa sen blir det till att dammsuga och åka och handla med tror jag.

Har tänkt på en annan sak. Fyllde ju 25 år för ett tag sen och jag börjar bli gammal, det är något som inte alls stört mig förut. Jag har alltid känt att jag har fixat en del i mitt liv så jag behöver inte ha ångest. Jag har ett hus (eller Kim har), jag har fått en son och nu har jag börjat plugga vidare. Men nu känner jag litegrann att va fan vi blir bara äldre. Rynkorna börjar komma kroppen börjar hänga och samtidigt så kanske inte allt accpeteras längre. Jag och mina kompisar ska ut i helgen, det ska bli roligt. Nu är vi 25 hur länge är det acceptabelt att vi fortsätter så här. Börjar folk tycka att man är patetisk som är ute? Eller måste man byta krog och gå till ett annat hak i stan där "de äldre" hänger? Löjligt kanske, men skrämmande ja. Men jag hoppas att vi har några år kvar eller så är vi redan där. Jag hade ju slutat gå ut och var hemma i 2 år utan att nånsin gå ut, men nu är jag tillbaka. Tror att jag behöver det för att må bra få gå ut och umgås lite med tjejerna. Onödiga funderingar kanske men ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0