Robbie är bäst

Kan bara skriva här innan att detta inlägget kommer att bli väldigt långt.

RESAN

I lördags satte jag på tåget för att åka mot Göteborg, men först skulle tåget förbi Karlstad och hämta upp Mia. Resan gick inte helt smärtfritt vi hade en del otur. När jag ringer till Mia har hon glömt biljetten hemma så hon får springa hem och hämta den. Nervös som bara den blir jag när tåget stannat i Karlstad och Mia aldrig kommer, jag ringer till henne och säger att nu springer du för helvete. Till slut kommer hon 3 minuter innan tåget ska gå, helt genomsvett. Men det första jag gjorde när jag satte mig på sätet var att slänga upp min ryggsäck på sätet brevis där Mia ska sitta och där har nåt smarto lämnat en kaffekopp utan lock, varför man gör det vet jag inte, inte så jävla smart men men. Så det blir kaffe på halva sätet och det rinner runt på golvet bland andra irriterade passagerare, typiskt. Sen hade jag och Mia sett fram emot att sitta och käka gott från snackievagnen, men så säger kvinnan som är ansvarig att hon är själv och det blir ingen servering alls. Typiskt vi som är så hungriga, jaja det får gå tänker vi.

Nästa missöde inträffar när vi hamnar i en håla någonstans utanför Trollhättan och tåget stannar mitt i ingenstans. Kvinnan berättade att tåget framför oss hade problem med ett av deras lok och att vi nu måste stå still där ett tag. Utan fikavagnen öppen, men vi kunde gå dit och få oss en mugg vatten iaf. Efter ett tag meddelar hon att vi måste koppla loss vårat lok som ska åka till det här andra tåget och hjälpa dom att putta av deras trasiga lok och sen komma tillbaka och hämta oss sen. Hjälp tänker vi. I 2 timmar blir vi stående. Men då ställer dom fram den dricka dom har på tåget så man kan hämta nåt att dricka vi tar 2 cola en ger vi bort och en delar vi på. Tillslut går 2 frivilliga resenärer in i kiosken och säljer det som finns till folk, vi köpte en varsin muffins gudomligt gott då så hungriga som vi var. Till slut blir det nästan kiris på tåget, det är säkert 35 grader varmt där inne hundarna och spädbarnen tror jag lider värst, det finns inget vatten någonstans och inte ens på toaletten. Mia skrattade så hon tjöt när jag kommer ut till henne med handen full av tvål och ber henne om en servett för att torka bort det. Sen finns det inte ens servetter kvar och jag är allergisk som en gnu och nyser och snorar som fan. När vi åker applåderar vi.

När vi kommer fram till Göteborg möter vi upp Linda som väntat på oss 2,5 timmar och vi går och käkar lite mat. Sen hem till brorsans place och lastar av och fixar lite. Sen åker vi in till stan och vi går av vid Ullevi för att gå till snikens kulle, vi hör hur han börjar sjunga och ser lite fyrverkerier. Sen går vi äter mat på en italiensk restaurang, jättegott var det. Sen går vi tillbaka till snikens kulle och hör hur han avslutar med Kids, sen väller det folk ut från Ullevi, dom ser ut som myror som kommer upp ur sina hålor. Vi köper munkar och åker hem. Nästa dag äter vi en underbar frukost duschar lite sen beger vi oss in till stan. Går ner till hamnen och käkar glass och plaskar med fötterna i vattnet. Sen blir det lite shopping följt av lunch. Sen beger vi oss till Ullevi och möter upp Lindas kompis som var på konserten dagen innan med och som vet hur allt funkar. När vi kommer fram till Ullevi så öppnar dom precis grindarna så vi kommer in direkt innan dom som suttit där sen 11 utan att knö eller så då ingen satt i kö. Vi blir inslussade i olika sektioner och vi hamnar närmast scenen. Där inne sitter vi ett bra tag och dricker lite cider. Alla ställer sig upp vid 18.00 ungefär och då hamnade vi ända framme vid kravallstaketet *underbart*. Först kommer Robbies dj upp och värmer upp oss, sen Basement jacks eller vad dom heter, bra band.

ROBBIE

Han går upp på scenen ungefär vid 21.15 eler 21.30, han kommer upp ur golvet det vet vi för det har tjejen som är med berättat. När han är som närmast så är han 2 meter ifrån oss och han ler mot oss (ja utan att låta fjortis så fick vi faktiskt ögonkontakt med honom och han log), sen sa han till killen brevid "oh Kevin federline" Killen hade vitt ribblinne och en basker och han lyfte på baskerna och skrattade. Han pratade en del med publiken och en tjej hade en löpsedel från Aftonbladet på med hans bild på. Och han sa till henne "Varför har du den uppe, du har haft det under hela konserten. Do you want to show me that you know who I am? I know what I look like. Do you want me to sign it? Sen fick han fram den och signerade den och hon bara Thank you so much, hon nästan grät. Sen dedikerade han Make me pure till en tjej som skrivit att hon var en doktor på bröstet (tjejen han tog upp på hotellrummet natten innan?). Han visade rumpan med byxor på och stoppade micken innanför brallan hehe. Sa att vi var så vackra och det bästa giget hittils och han sa att han säger inte det till alla men han menade det. När han sjöng Come undone höll jag Mia i handen och då kom tårarna, men jag hindrade dom sen, men fan va underbart det var. I extranumret kommer han ner i en korg högt uppifrån och sjuner Let me entertain you och hela Ullevi hoppar, sen kommer Angels och tillslut Kids. "You´ll be Kylie Minouge and I´ll be Robbie Williams ok? " Sen går han av scenen och vi stapplar ut, så jävla underbart så jag vill grina. Förutom att föda Felix så var det nog det häftigaste jag gjort i hela mitt liv. Vår resa går mot Mc Donalds och sen hem och prata och sova. Dagen efter åker vi hem och det är skönt att vara hemma. Kan summera det så här jag har varit på 5 ganska stora konserter. Britney, Anastacia, R.E.M, U2 och Robbie och jag kan säga en sak du har inte varit på en riktig konsert förrens du står längst fram och viftar (så känner jag iaf), de andra kan inte ens mäta sig med det jag var med om nu. I love you Robbie.

När jag kom hem fick jag tårta och paket, fyllde visst 25 år. Mamma, pappa och brorsan kommer över med den. Felix uppmärksamhet fick jag efter att ha gett honom 3 bilar jag köpte nere i Gbg till honom, han blev glad och var uppspelt resten av kvällen för att jag var hemma. Sen såg vi Prisone break. Allt är just nu vackert och underbart, på lördag blir det fest.

Kram! (om någon orkat läsa ända hit)

Kommentarer
Postat av: Malin

ville också vara där..

2006-07-04 @ 10:38:28
URL: http://justmoi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0