Match på gång

Åh va spänd jag är inför ikväll, känns som att jag ska på en första dejt eller nåt, men så är det ju inte. Men Sverige spelar ikväll mot Paraguay, åh jag kommer att sitta som på nålar. Ska titta på projektorn, med andra ord matchen med alla grabbar på 100 tum, inga fel det. Men jag kommer som sagt att vara nervös så att det skriker om det. Det är bra att matchen sänds klockan 21.00 för då sover Felix med, så kan man få vara ifred:)

Hoppas bara att jag kan hålla mig vaken ikväll, men i matchen lär jag inte somna. Sov bara 4 timmar i natt för Felix vaknade och var helt hysterisk sen var jag vaken med han till 4.30 i natt. Håller på och tar igen lite praktik nu med, var där idag och ska dit imorgon, sen är det sommarlov på riktigt.

Helgen var förresten riktigt bra den med. Lillan sov här hela helgen, på fredagen grillade vi hemma med några kompisar och på lördag såg vi på fotboll och gick ut på krogen. Tittade även på nybygget på Marieberg på lördagen jag Kim och Mia, åh snacka om att jag vill bo där. Skulle göra en hel del för den etagevåningen. Men 600 000 och sen 7000 i hyra+ fast värmekostand och el nej det har man aldrig råd med, men det hade varit fint gott att bo där.

Nu ska jag lägga lillen.

En sak som har irriterat mig idag är att telefonen har ringt non stop. Tycker om att folk ringer för det mesta, men inte när jag har varit och jobbat hela dagen. Man behöver vara ifred för att hinna med allt. Det har ringt när jag lagat mat, när jag ätit mat, när jag skulle in på toan och när jag skulle lägga Felix:(

*Nervös som en tok*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0