For some days now


Det har jag haft tycker jag. Förra veckan skrev jag uppsats, det var lite småjobbigt. Sen var Felix sjuk hela veckan, hade hög feber hela veckan lillkillen. Sen i går fick jag äntligen komma tillbaka till dagis ett par timmar. Jag var i går på praktik och åkte direkt till jobbet sen så jag hann inte träffa honom i går. Men sen när jag kom hem så kom han upp ur sin säng vid tio på kvällen. Han var ledsen och ville inte sova inte ens när jag försökte sova med honom i våran säng. Han grät och sade att det går inge bra.

Vi misstänkte magsjukan direkt, för han hade tydligen varit lite dålig i magen. Anade det med eftersom han verkade ha lite ångest, kan man ju lätt få när man mår illa. Vi satte på en film till honom i sovrummet när han vägrade sova. Sen sade han bara att han hade ont i örat och så bara kom det en massa spyor i hela sängen. Ledsen han var lillen. Så han fick se fler filmer och fortsatte spy, i film nr 4 så ville han sova då var klockan ca 4 på morgonen, så då somnade vi. Jag skulle egentligen ha gått up halv sex i morse för att åka in till skolan, men kände att jag inte fixade det så jag blev hemma.

Ska hålla koll på honom i dag, han verkar må bra och det första han gjorde när han vaknade i morse var att han tog fram en smörgås och en messmörstub, så han verkar bättre. Hoppas bara att jag och Kim slipper undan nu. Tror vi gör det, men man ska aldrig säga aldrig. Han har blivit så smal lillkillen. Först var han sjuk i en vecka och åt knappt nåt på hela tiden och nu magsjukan. Revbenen syns och magen är värsta insjunken, men det blir bra snart som tur är.

Ska ta igen praktiken på torsdag igen, gjorde det även i går. Ska maila till min handledare med och se om det är nåt han vill att jag ska fixa till i uppsatsen. Alla utom en i min grupp skulle tydligen göra nåt tror jag. Så jag med antagligen.

Har annars inget att rapportera, eller jo en liten sak finns det ang. min dieting ni vet. - 2 kg nu så det tar sig, men jag kankse inte varit alltför flitig sista dagarna. Ska ut och gå mer med, men så jädra blött nu där jag vill gå, blir till att låna morsans goggagagga (gummistövlar) eller nåt.

Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0