Lite filosofisk så här på kvällen

Ena katten kommer in med en mus som den andra katten äter upp, vad ska man kalla detta? Syskonkärlek? Givmildhet, storsinne? Eller kanske en vanlig dag hemma hos mig? Kanske rent av mitt liv? Gick ut med resterna av musen till soptunnan utanför huset, ute regnar det en massa och det ligger stora långa maskar över hela garageuppfarten som jag nästan trampar på med mina vackra vita ulliga tofflor. På tal om att trampa, idag när jag gick över gatan vid skolan i regnet så trampade jag på nåt kletigt och halkigt så jag höll på att snubbla. Såg nästan ut som hundskit men jag är osäker på vad det var. Nu kanske jag låter negativ men det är jag inte. Jag är väldigt glad över att jag lever det liv jag lever. Jag och Kim har det fortfarande riktigt bra och Felix är för det mesta en klippa. I skolan har det gått segt. Andras bekymmer har fått mig att krokna, är oerhört lycklig över att jag har det så bra som jag har det.

För att spinna vidare på det sista jag skrev där uppe. Jag har underbara vänner som jag litar på och en underbar sambo som låter sig köras ut ur sitt hem för att jag ska ha ett sexparty med mina väninnor. För att sen acceptera att jag köper "leksaker" till mig själv. Är han en toffel undrar ni kanske nu? Nej det är han faktiskt inte, men han respekterar mig och jag honom. Har en vän som älskar det här med sex (vem gör inte det?) och hon kom på mitt party trots att hennes kille förmodligen skrattat gott åt det här och vad hade hon sedan köpt när hon lämnade festen? Jo endast saker till honom trots att det var ett party för tjejer men nästan enbart leksaker ämnade för tjejer. Detta är för mig helt oförståligt. Jag skulle gärna köpa saker till min sambo med men vad hände med uttrycket unna dig själv? Dog det? Varför ska man offra sig så för nån utan att få något tillbaka? Kärlek går väl ut på att ge och ta? Har jag fel?

I skolan idag gick det sådär men bättre än på länge. Nu ska jag gå och fortsätta att läsa boken som ska vara läst tills imorgon, wow jag ska försöka engagera mig.

Kommentera gärna!

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Svenne

Att man bara köper till någon annan behöver inte betyda att man slopar behovet av att unna sig själv något. Kanske helt enkelt var på det humöret den dagen. Om man unnar sig själv något för att någon annan vill att man ska unna sig något, då gör man det ju ännu mer för någon annans skull än om man köper det till sin sambo

2006-10-25 @ 12:38:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0