Changes

Just hemkommen från en fest eller vid närmare eftertanke två fester, idag var det party party sörru. Först var vi hemma hos Charlie och åt god mat och umgick sen gick vi vidare till M som hade fyllt år, trevligt det med. Jag och Linda satt och sjöng med högt som vanligt, fick oss några fans där haha. Jag åkte hem tidigt och jag var nykter men det var trevligt ändå. Men jag saknar tjejerna mina från festen redan, de är förbannat rara alltså. Ni bor i mina hjärtan raringar bara så att ni vet det.

Vad har mer hänt sen sist? Idag var Kimpa borta hela dagen han var och köpte en fin cykel, nu ska han bli cykelfreak tydligen, men det är bra det. Felix reaktion var tydligen att den där cykeln kan ju inte jag låna den är ju för stor. Sen frågade han pappa vart man satte på den godingen hehe. Kim sa att han själv fick önska sig en cykel nu när han fyller år. Han kommer att få en finfin cykel av farmor när han fyller så det passar ju bra. Tänk att han snart blir fyra år, vad hände med tiden liksom? Min stora kille. I går var vi hemma hos svärfar och eldade en brasa och Felix han släpade pinnar och la på i flera timmar i sträck han är så jäkla uthållig, han ger sig inte och är fruktansvärt arbetssam.

Det blir en lugn helg kan jag lova, umgås lite storhandla och lite så annars lugna gatan.

Till en annan sak, jag och Kim ska ha en bebis! Det är tidigt än och den kommer inte förrens i vinter. Är medveten om att det är för tidigt att berätta om det men nästan alla jag känner och lite till vet om det redan (svårt att hålla käften liksom). Jag hoppas att allt går väl och gör det inte det så får jag väl berätta det för alla sen, det är ju så livet är. Men jag hoppas att allt går vägen. Vi är väldigt glada så klart. Enligt Felix ska det bli en tjej som heter Bell (från Skönheten och Odjuret).

Nu ska jag snacka klart med Tiki sen hålla sambon min sällskap i sovrummet (trött).

Kram!

Did we grow apart or did we just not grow together?

Helgen

Dags för lite bloggande från min sida tror jag. Egentligen är jag alldeles för trött för att skriva en blogg men hey nu är det dags. Helgen har varit bra men ganska häktisk. I fredags kom jag direkt hem från praktiken och åkte till dagis för att gå på Felix utvecklingssamtal. Fröken som höll i samtalet visade upp en teckning som Felix hade ritat och jag blev så stolt så jag nästan grinade. Trodde inte ens att han kunde rita en huvudfoting och det här var en bild av han själv med ögon, näsa, mun, hår och kropp, ben, fötter, fingrar och allt och jättefin var den. Blev alldeles tårögd har min fattie gjort den tänkte jag. Hur som helst mötet gick bra. Sen direkt hem för att ta emot svärmor, svägerska och svåger som skulle hälsa på. Kim blev dålig och var tvungen att ligga ner hela kvällen och Felix fick hem en kompis som han röjde med. Så jag fick passa killarna och svärfamiljen fick umgås med varandra, allt blev fel liksom. Var helt slut sen när jag hade lagt Felix efter en dag på praktiken och sen en kväll med uppassning och lek med 2 fyraåringar. Somnade på soffan.

På lördagen tog vi det lugnt, åkte och handlade och sen på kvällen kom Linda och hälsade på och innan dess hade vi mys med film ihop med Felix. På söndagen hade vi städdag och hela huset blev rent. Och sen bar det av mot ett barnkalas, en kompis till Felix fyllde 5 år. Det var trevligt på kalaset och barnen dom lekte och hade kul. Sen hem och då kom svärfar, svägerska och svåger och hälsade på. Jag satt och pluggade och var smått osocial sen när jag väl bestämde mig för att gå till köket och vara trevlig så kommer Felix emot mig i en väldans fart och på nåt sätt så sparkar han upp min stortånagel och jag bara skrek och sprang in i sovrummet och slängde mig på sängen och grät och grät. Det gjorde så satans ont alltså, helt sjukt. Jag bet i strumpan för att det gjorde så ont. Grinade en del och stackars Felix var ledsen och kände sig dum, det var ju inte hans mening och det sa jag till honom att jag förstod men det gick liksom inte att stoppa tårarna för det gjorde så ont som sagt. Blödde massa och nageln var av på mitten men satt kvar. Idag ser det dock bättre ut och jag tror att jag får behålla nageln, men vi får väl se. Sen innan Felix gick och lade sig på kvällen så hann han med att välta 2 blommor i vardagsrummet, så idag var ingen höjdardag för lillen hehe, inte för mig heller för den delen.

Idag har varit helt okej är dock himla trött och har ont i magen. Går över med lite sömn. Hann titta förbi en stund hos fröken C det var trevligt, inte igår om man säger så. När jag skulle gå av vid busshållplatsen närmast henne så funkar inte stoppknappen på bussen fast den fungerade vid hållplatsen innan så jag sa det till chauffören. Då sa han ironisk: "det är förjävligt" Jaja sa jag, jag kan väl gå, det tyckte han nog med, men jag hade ont i tån och så men skitsamma. Men han kan allt vara trevligare jag betalar ju faktiskt för att åka med den där jäkla bussen.

Nu får det räcka för idag! Godnatt!

Fästingar överallt

Dags att skriva lite i bloggen igen tror jag. Just nu har jag praktik igen, det funkar bra som vanligt. Underbara ungar verkligen! Annars går jag mest runt med sura uppstötningar och ler mot livet. I helgen som var då var jag ute och åt med några flickor på en ny pub här i stan, trevligt värre. Annars händer det inte så mycket. Imorgon kommer svärmor på besök och det är utvecklingssamtal för Felix, ska bli spännande att se vad dom har att säga.

Undrar egentligen varför jag skulle blogga har ju verkligen inget att skriva om haha. Idag plockade jag fästingar på Diza fick ihop till 15 stycken bara på halsen och då räknar jag inte med alla parningssugna hanar. Antagligen har en hona lagt ägg på henne eftersom dom flesta satt väldigt tätt. Sen hittade Felix även 3 grå fästingar på golvet som var så feta så att dom hade släppt frpn katterna. Vidriga små parasiter.

Stötte på en rolig dam på stationen idag när jag satt och väntade på Kim. Lite knepig var hon och arg tror jag gick runt och pratade om att vi alla var dömda och att en ny tsunami skulle ta oss alla. Det var de svarta som gällde sa hon. Hon var mörkhyad och pratade engelska, svårt att återge men det var lite tragikomiskt över det hela.

Skitväder har vi fått oss med, blåst och snöblandat regn som kommer från skyarna så vill man ju inte ha det, man blir lätt bortskämd när det nästan är som sommar en vecka.

Kram!

Livet är vackert!

Har börjat skolan igen efter massa praktik som jag förvisso missat 6 dagar på men det är bara att ta igen dagarna. Hade idrottsövningar halva dagen och redovisningar. Lärarna filmade när vi redovisade och det fick vi se sen, otroligt hemskt men samtidigt väldigt nyttigt och lärorikt.

Men nu är vi friska iaf Felix är helt kry och på strålande humör. Han var så sugen på att åka till dagis igår efter att ha varit hemma en hel vecka så vi fick åka hemifrån tidigare för han var så ivrig lillen.

Snart Påsk då, det kommer att bli en suverän påsk det känner jag på mig, så är det bara. Måste skriva en positiv sak, jag är så himla glad, livet mitt är förträffligt just nu. Har en massa underbart i mitt liv att njuta av och det gör jag tro mig.

Nu ska jag snaska i mig nåt innan jag avlider av hunger. Kram!

RSS 2.0