Begravningen

Pappa begravdes en fredag klockan 14.00 gick vi in in i kyrkan för att ta farväl av en av de viktigaste personerna i mitt liv. Det var en vacker ceremoni, alla gick vi fram till kistan och lade en varsin ros där och sa hej då. Felix skötte sig utmärkt i kyrkan men i slutet av akten började han skruva lite på sig men det är inte så konstigt. Det vackraste av allt var utgångsmusiken, då spelades "Bridge over troubled water", mitt val faktiskt jättevackert och ett bra val måste jag säga. Efteråt åkte vi till prästgården och åt och pratade. Det var en fin dag, och för att inte prata om alla blommorna pappa fick, jättevackra allihop. Tog en massa kort på dom så man kan komma ihåg resten av livet sen hur vacker allt var. Kul att träffa släkten med som jag gör så sällan, men man borde träffas under trevligare förutsättningar och så ska helt klart ske nästa gång.

Annars har dagarna knallat på, har umgåtts en del med vänner. Varit och badat med Alex och barnen och mamma och Magnus och igår var jag ute och åt med några tjejkompisar sen gick jag och Linda och satte oss på uteserveringen på mastis. Man måste verkligen ta till vara på alla soliga dagar man vet ju att det snart är slut med dom. Hoppas på en fest eller nåt till helgen, vill umgås så mycket som möjligt med alla vänner innan hösten kommer för då blir alla så upptagna igen jag oxå.

Idag ska jag försöka plocka lite, ska även försöka mig på att dammsuga litegrann. Vet inte om det kommer att gå för jag har åkt på en rätt så irriterande foglossning och har ont i svanken, svanskotan ungefär och fastnar ibland i läge när jag böjer mig. För det mesta går det bra men ibland tar jag mig nästan inte upp från stolen så dammsuga ska jag egentligen inte ge mig på men jag ska försöka tänkte jag. Annars kanske vi skulle med Alex och bada igen om solen kommer fram igen, enligt smhi så skulle den göra det men det ser lite mörkt ut men vi får väl se. Annars blir det till att inta lite föda innan jag ska hämta busen på dagis. Om 3 veckor börjar skolan, det ser jag fram emot får se hur mycket jag kommer att orka med bara, men jag är inte den som ger upp så det ska fan gå.

Ska gå och lyssna på Robbie och koka lite pasta eller nåt. Njut av solen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0