Gudstjänst

Idag har jag gjort något ovanligt. Jag har nämnligen varit på en gudstjänst, min allra första gudstjänst faktiskt om jag ska vara ärlig. Åkte dit med mamma och det var helt okej, småsegt möjligen och väldigt mycket prat om gud (ja vi var i kyrkan jag vet) men ändå det funkade. Vi tände ett ljus för pappa och sen berättade prästen att pappa dött och så tände dom ett ljus för honom dom också sen ringde klockorna för älskade pappa. Det var därför jag gick faktiskt och nu har jag upplevt det på riktigt. Sen var det tydligen nattvard med men jag tog faktiskt ingen nattvard. Vet inte varför faktiskt. Har inte gjort det förut så inte heller idag. Så jag mottog kanske inte jesus kristus till fullo men jag sjöng iaf om honom i psalmerna så det får väl duga:) Sen gick vi och kollade eventuell gravplats får väl se vart han hamnar.

Igår hade vi en jättemysig kväll ihop med några kompisar. Åkte med deras båt från skärgården in till stan där vi klev av och gick upp och lyssnade på Gordon och co som sjöng covers på torget. De har bra smak och sjöng låtar som Die Mauer, 800 grader och Still havn´t found what I´m loooking for. Min smak på musik det absolut. Ska säga det till honom imorgon! Sen satte vi oss utanför Charlies och avnjöt en pizza och såg upp för fallande ekollon som ramlade i kring oss hela tiden, en riktig naturupplevelse haha. Sen åkte vi hemåt med båten och hem och ramlade i säng.

Idag är KIím och Felix och köper grejer till hallen, Kim håller på och renovera och har rivit sönder halva hallen och jag säger bara det att shit vad stor det blev nu nästan som ett extra rum, man kan verkligen förändra om man vill. Kommer nog bli riktigt snyggt sen när det är klart. Han är duktig killen min. Sen blir det våfflor ikväll för det ville Felix. Han sa "mamma vet du vad det var längesen vi åt för mat?" Nej sa jag. "Jo våfflor" sa han så det får det bli senare sen ikväll.

Just nu sitter jag och lyssnar på Sheryl Crow på hög volym "Every day is a winding road". Ska äta lite lunch och så nu. Ha en god dag och afton!

Kommentarer
Postat av: mikaela

Hej. hamnade av en slump på din blogg och fick se att du skriver om din pappa. Jag beklagar verkligen sorgen. Min pappa dog också i somras, 30/6 för att vara exakt, så jag kan relatera till det du skriver. Åter igen, jag beklagar sorgen.

2007-08-13 @ 05:04:55
URL: http://thesadeyedlady.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0