Lycklig mamma

Vilken himla tur att jag har Felix alltså, jag säger bara det. Han är verkligen helt underbar numera! Alltid lika glad och lättsam, man behöver nästan inte tjata på honom alls utan han lyssnar och lyder. I måndagskväll när jag lade honom för kvällen så sa han med glimten i ögat "Mamma vi får se vad du och jag hittar på för roligt imorgon då" och storlog. Alltid lika positiv, det behövs inte mycket alls där. En annan tycker att det är segt att sitta hemma hela dagarna men han är så nöjd så. På tisdag börjar han på dagis igen, blir nog skönt för honom att komma dit litegrann.

Dagen har varit lugn. Har varit hemma hos mamma och ätit och träffat prästen. Så vi fick berätta om pappa och välja psalmer och så där. Tror psalmerna blir bra och passar in på pappa. Begravningen kommer bli jobbig men ändå ett positivt minne på något sätt, ett fint avslut så att säga. Men jag kommer nog börja gråta direkt jag ser kistan, men så är det ju. Himla sorgligt liksom. En sak som är mindre bra med begravningen är att det kommer en person dit som jag vet att pappa aldrig i sitt liv skulle vilja kom till hans begravning. Så jäkla svårt det där, men vad man ska göra. Jag kan inte säga ifrån det måste mamma göra och det har hon inte gjort så det är som det är tyvärr.

När vi kom hem från mamma så bakade jag en banankaka som vi alla fikade på. Nu är Felix lagd så ikväll kommer jag väl att sitta för mig själv och se på film igen som vanligt. Men det är ganska mysigt och vi har filmer att välja på om man säger så.

Ha en bra kväll och ta hand om er och tack för alla rara kommentarer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0