Gott nytt år!

Så var det nyår imorgon då. I år ska vi fira med några kompisar och deras barn, vi ska äta gott och skjuta raketer det kommer nog att bli riktigt trevligt. Men de frågade om Felix orkade vara uppe till 12 slaget, kanske sa jag men han kommer inte att vara rolig att ha med att göra speciellt inte eftersom det kommer bli en del spring därborta. Dom skulle lägga sina barn att sova middag så skulle dom orka vara vakna. Visst ska man fira tillsammans så ska man väl vara tillsammans under 12 slaget antar jag men att hålla två eller åtminstonde ett barn vaken tills dess känns inte häftigt alltså, han är nog för liten och Alice skulle man ha henne sovandes i en vagn? Med riks för att låta negativ och tråkig så tror jag vi lämnar sällskapet lote för tidigt imorgon, men men det återstår att se.....

Gott nytt år igen!

Skogsdag

Har varit i skogen idag som sagt, var riktigt skönt med luft kan jag lova och Felix var riktigt lycklig, härligt att se! Han plockade grillpinnar och sken som en sol. Imorgon är det nyår och det hoppas jag få spendera hemma hos Alex med familj, har köpt en massa raketer som vi ska smälla om inte vovven deras blir rädd förstås då får vi väl dra till svärfar och smälla av dom där eller så.

Har just svullat pannkakor så jag är mätt som få. Har verkligen inget att skriva om så man kan undra varför jag ens bloggar överhuvudtaget? Lägger ner för idag. Gott nytt år på er!

Lillan sover i vagnen medan andra grillar

Lillan sover i vagnen medan andra grillar

Grillning pågår

Grillning pågår

Alice

Alice

Stormare och annat svammel

Sitter här och njuter av min favoritglass så här på kvällningen, eller natten är det kanske snart. Släppte ut Fleeze innan jag lämnade köket och min tallrik med glass ihop om att den stod säkert medan jag gick ut till frysboxen för att stoppa tillbaka glasspaketet men ack vad fel jag hade. När jag kom in i köket stor Tyra och slickade i sig, aldrig får man ha nåt ifred:)

Har lite tid för mig själv en stund då snuttan somnade för nån timme sen, hade nog magknip igen för hon vred sig, pruttade och gnällde lite från och till stackaren men nu sover hon iaf som tur är.
Idag har vi haft en del besök här en kompis och hennes dotter var förbi och tittade på Alice sen kom mamma och brorsan en sväng, sen myste vi framför en film och åt snask hela familjen. Om vädret är okej imorgon så ska vi knalla iväg till skogen och grilla korv, det blir mysigt behöver verkligen frisk luft känner jag. Måste även börja vända rätt dygnet igen kommer ju inte upp ur sängen förrens närmare 11 på mornarna det gillar jag inte sånt ger mig ångest snart är jag ensam hemma med två barn varav den ena ska infinna sig på dagis 8.30 tre dagar i veckan och hur fan ska det gå ihop? Inte med den rytm vi har nu iaf, så bättring tack!

När jag låg och ammade lillan för natten så passade jag på att se på Slottet inne i sovrummet. Jag var nyfiken kan jag säga och mest på Stormare faktiskt de andra har jag inte så mycket intresse av alls. Han verkade rolig och omtänksam det lilla man fick se av honom. Britt däremot hade jag lite svårare för, herregud hur ung tror hon att hon är? Hon gör som hon vill men det ser mest löjligt ut måste jag säga. Men annars var det småroligt så det ska jag nog se igen....

Nyår närmar sig oxå, ska antagligen fira det hemma hos några vänner de har oxå barn så det ska bli trevligt, det blir givetvis en nykter kväll och vi har köpt en massa raketer vi ska smälla, Felix kommer definitivt att gilla det. Annars är det mest en vanlig dag det där tycker jag och jag brukar inte ha några planer alls för jag blir bara besviken då.

Jisses nu har jag svamlat på en del om diverse saker. Kom på en till sak jag måste ha nya kontaker på msn alltså, jag bara måste!

Min älskade sambo! Du är bäst älskling!

Min älskade sambo! Du är bäst älskling!

Tack M!

Idag blev jag väldigt glad! Anledningen till min glädje var ett julkort jag fått i dagarna men hittat först idag i min postlåda. Julkortet var från min ena kusin. Jag blev som sagt jätteglad det är första gången jag får ett julkort av honom och han hade även skrivit dit ett grattis till Alice. Jag och den här kusinen bor i samma stad vi är födda samma år och döpta samtidigt men trots det så han vi knappt nån kontakt alls, vilket såklart är väldigt synd. Vi har stött på varandra på krogen och kramats och bytt några ord sen vi båda blev myndiga givetvis men inte mycket mer! På pappas begravning så gav han mig en riktig kram en ärlig sådan han led med mig det såg jag. Sen träffades vi på klassfesten som var nu i Oktober och han sa då själv att våran kontakt förändrats sen min pappas död och nu bevisar han det genom att skicka ett julkort till mig, väldigt rart av honom! Han är väldigt snäll min kusin absolut. Grejen är den att jag är väldigt mån om min familj och min släkt, jag älskar att träffa dom. Men gör det dock alldeles för sällan. Har nästan ingen kontakt alls med min släkt utan de jag träffar är bara mamma och brorsan och Kims familj då. Har en underbar faster i Gbg som jag har kontakt med men förutom henne så är det riktigt dåligt med kontakt. Kan ju bero på att jag har en farbror som är helt omöjlig och en annan farbror jag knappt träffat och en morbror som tagit sitt liv. Men man ska ta vara på sin släkt va? Iaf de man tycker om! Det vill jag göra och kommer att ta hand om mina familjerelationer dvs min kontakt med min familj och Kims familj och mina relationer till mina barn ska jag vårda ömt, det är värt allt!

Annars har dagen bestått i matlagning, ammning framför Sex and the city, är snart inne på 6:e säsongen och Alice är inte ens 3 veckor gammal! Shit vad ska jag se på sen? Sen har jag tagit en lång promenad med lillan idag, kombinationen frisk luft och motion var underbar! Mer sånt, kan inte bara sitta hemma på röven längre.....

Nu blir det sängen!

Egentid

Äntligen sover hon lillan, har hållit på att lägga henne länge nu och äntligen funkade det. Kanske hade hon lite magknip för hon vred och vände på sig en del lilla gumman. Hur som helst nu sover hela familjen iaf nästan älslingen håller på att somna, men jag var tvungen att sitta vid datorn en stund för att njuta av ensamheten och barnledigheten. Det är underbart med barn men guld är att få en kvart för sig själv varje kväll, har ett stort behov av det hur hemskt det än låter.

Idag har vi varit hemma och ätit hos mamma och brorsan, gott som vanligt, sen lämnade vi kvar Felix där och drog och handlade blöjor bla, när vi kom tillbaka hade han badat badkar hos mormor och vill inte ens med oss hem. Sen tyckte Kim att vi skulle åka förbi graven med ett ljus så det gjorde vi, det mamma hade satt dit lyste fortfarande i hans lykta men det var inte mkt kvar så vi satte dit vårat istället, pappa pappa!

Ska surfa vidare och sen gå och sova jag med.....Godnatt!

Låga förväntningar

Nu är julen över och blev den så jobbig som jag trodde? Nej det blev den inte, den var rätt så bra faktiskt. Trevligt och god mat (för alla andra), gott julgodis för en annan hehe. Felix var riktigt nöjd med julen och alla klappar. Han klippte upp alla sina snören och paket och uppskattade allt, mest legot skulle jag tro. Jag och Kim fick en stor chokladask, pengar och ett köksbord av mamma som vi köpte i veckan och som är väldigt fint och bra faktiskt. Felix var småblyg för tomten men glad dock, efteråt berättade han för Magnus att tomten lät som Magnus, men jag tror inte han insåg att det faktiskt var Magnus som tur var. Folket åkte hem ganska sent och sen gick jag och lade mig. Tack för alla rara kommentarer förresten. Grejen är den att jag hatar inte julen alls kan tycka att det är rätt så mysigt egentligen speciellt eftersom jag inte behöver göra så mkt då alla andra tar med maten och lagar den. Jag köper mer än gärna julklappar ville nog mest gnälla lite sen var jag ledsen för det här med pappa oxå, men tack för all peppning!

Idag är det lugnt här hemma Felix njuter av sina julklappar och vi andra tar det lugnt. Ska promenera hem till mamma och brorsan sen och käka lite sen till stan och handla, måste ha blöjor. Handlade ju innan julafton men jag är inte van att ha en bebis hemma för jag glömde allt som hon skulle ha dessvärre:(

Längtar efter nyår och få smälla lite raketer, dock inte hemma tänker inte ta skit av våran idiotgranne i år igen, jag  förstår att hundar lider av raketerna och allt smällande det som irriterade mig mest var att han skällde på oss efter att ha smällt 4 raketer men grannen i huset brevid han som smällde i 3 timmar sa han inte ens till för att han inte vågade. Alltid har man nån att irritera sig på haha.

Gud vad jag drömmer mycket nu för tiden! drömde om pappa i natt igen, samt en kille jag chattade med på nätet i ett år, drömde att hela min familj inklusive svärfar skulle hem till honom och fika och en massa annat knepigt. Sen drömmer jag mycket som nästan har hänt så när jag vaknar så vet jag inte om det har hänt på riktigt eller inte för det kunde lika gärna ha gjort det eller vara en dröm själv har jag knappt nån aning. Antar att det är för att jag sover små stunde ofta som det blir så här, då lillan vaknar en del på nätterna.

Ha en trevlig juldag nu! Ni som ska på fest får ha det så roligt! Själv hoppas jag på att få se en film hemma, låga förväntningar haha!

Känslokall?

Är man en bov för att man inte tycker att det är asroligt med julafton? Måste man tindra som ett litet barn och tycka att allt är underbart? Ska man skämmas för att man innerst inne tycker att det är lite jobbigt att det ska komma en massa folk hem till en och äta massa mat? Jag gillar inte julmat, har aldrig gjort, har knappt orkat köpa några julklappar alls inser att vid en sån här högtid som jul så saknar man pappa så man håller på att gå sönder. Men

Jag ska ta hit folk, jag ska äta potatis och sojakorv och titta på risalamaltan och jag ska göra det här med ett leende på läpparna! Varför? Jo för Felix skull, han älskar julen och det ska han få fortsätta med, jag ska inte bete mig illa men jag måste få känna som jag känner eller?

God jul!

Saknad

Fan va jag saknar dig pappa! Jag längtar efter dig en massa, önskar att du kunde vara här hos oss nu och fira jul. Det kommer att bli en tråkig jul utan dig, inget god jul kuvert från dig, Du ska veta att jag har kvar kortet från förra året det slänger jag aldrig!

Andra jag saknar massa: Eva, Mia, Sofia och Ullis hur ska det gå ett år utan er?

Julen närmar sig....

Skrev en blogg här inne redan igår men den försvann då jag var tvungen att lämna datorn för ett tag, jäkla trist men så är det väl ibland. Idag har vi varit hemma hos svärfar och ätit och sen har killarna klätt granen här hemma, en himla fin gran i år måste jag säga. Lagom stor och tät och ja fin helt enkelt. Ska föreviga den på kort såklart. Får lite panik över det här med julafton har inte köpt några klappar alls, eller ja jag har köpt 2 st åt Felix men ska köpa fler imorgon vet vad jag ska köpa och jag är alltid ute sent så jag är van. Annars är det mesta fixat ska storstäda innan med det blir nog på söndag tror jag, sen ska det kokas knäck oxå. Brorsan har sagt att han ska vara tomte i år igen så han var ute på skäggjakt, han tyckte att Felix skulle få en riktig jul, det var gulligt av honom, har ju ingen annan som vill vara tomte och Felix räknar med en tomte så det var riktigt bra!

Var och vägde Alice igår och hon hade gått upp fint och vuxit en cm så nu är hon 56 cm redan. Pratade med bvc sköterskan och hon tyckte att jag kunde ge henne lite ersättning på kvällarna bara för att se om hon sov längre då. För som det är nu har det tagit mig en tre timmar för att få henne att somna på kvällarna och det är lite segt att mata henne så länge. Provade igår för första gången och då sov hon från nio till fyra på natten innan hon behövde få lite mat från mig och det var riktigt skönt så jag kommer nog fortsätta med ersättning på kvällarna alltså annars kämpar jag på med amningen.

Imorgon blir det nog till att handla lite mer julklappar och sen kanske fika med min killkompis som kommer hem från Sthlm i dagarna vi får väl se. Annars lika lugnt som vanligt.....

:)

:)

Lillan

Lillan

I babysittern

I babysittern

Alice

Alice

Minus på vågen

Glömde att skriva med en annan positiv grej. Har gått ner alla 13 kg som jag gick upp under graviditeten, samt att jag gått ner 2,5 kg utöver detta så nu väger jag 2,5 kg mindre än när skrev in mig på MVC riktigt postivit med tanke på att jag behöver tappa en del kilon. Nu är jag medeveten om att det kanske bara är tillfälligt men jag ska verkligen försöka att hålla detta. Kommer ju vara mammaledig ett år till så det blir till att kämpa det vet jag men det är oerhört skönt när vågen pekar neråt. Det här med att amma är riktigt jävla effektivt!  

Bästa familjen

Bästa familjen

Alice

Alice

Solen?

En sak jag undrar är när kommer solen? Ärligt talat när såg man solen senast? Idag såg det ut att vara sol på gång men den stannade väldigt kort stund innan det blev molnigt igen. Har fått berättat för mig att i Kristinehamn har de minsann haft sol några dagar i rad men inte här ute hos oss inte här syns ingen sol till inte det minsta. Molnigt och dimmigt och grått, så jäkla trist alltså. Nej 5 minusgrader, en massa snö och lite sol det vore finfint det!
Idag har vi gått ett steg närmare julen här hemma vi har varit och köpt oss en julgran faktiskt. Det blev en ädelgran i vanlig ordning, de må lukta kattpiss men de är vackra och hållbara, tåliga och starka. Vi köpte en lite mindre i år, brukar annars köpa riktigt bjässar som kimpa får kapa men nu tog vi en nätt liten tät en. Ska försöka att klä den redan imorgon eller ja försöka iaf får väl se när det blir, men vill ha den iordning ett par dagar innna jul detta år iaf. Har dock inte köpt julklappar än men vi får se hur det blir med det där tror vi sparar på krutet i år. Ska iaf iväg och köpa ett matbord till oss själva det är en julklapp från mamma till oss annars blir det rätt lugnt på den fronten skulle jag tro. Har köpt några till Felix redan så, får väl se hur det blir med Alice hon ska ju få något hon med så klart.

Annars är det lugnt här hemma börjar dagarna med att titta på julkalendern och äta frukost och avslutar dom med att lägga ett varsitt barn inför kvällen. Igår höll jag på att bli tokig. Alice hon skrek och skrek, skulle bara ligga hos mig och äta det var det enda som funkade och som hon gick med på. Vi somnade brevid varandra tillslut runt 2 på  natten. Just nu sover hon iaf men vet inte om hon sover för natten eller inte så jag ska väl passa på att gå in och lägga mig jag oxå så jag får mig nån sömn för man vet aldrig hur mycket fröken behagar sova i natt. Hittils har det funkat bra hon har somnat och sovit till runt 4 då hon vill ha lite mat för att sen somna om och sova ända till klockan 9 eller så dagen efter, väldigt praktiskt. Men nu är smekmånaden över första veckan så sov hon så gott som hela tiden det gör hon inte längre utan är vaken massvis och gnäller. Igår gav jag nästan upp jag tänkte att nu skiter jag i detta med ammande jag gör som andra jag känner och köper hem ersättning och skiter i detta. jag vill ju givetvis amma henne eftersom det är det allra bästa för henne ett tag framöver men de gånger det inte funkar så är det riktigt frustrerande och då vore det skönt att bara ta fram en flaska och se till att hon blev mätt en gång för alla. Men jag ska kämpa på för det funkar ju och idag var en bättre dag än igår. Igår skrek hon ända från 2 på eftermiddagen till 2 på natten, då blir man lite trött och svag som mamma. Det är en jäkla tur att jag har Kim säger jag bara han är som vanligt en klippa opch tar hand om oss och peppar och hjälper till. Hon är fortfarande bedårande vacker flickan och det mesta funkar suveränt! Felix är fortfarande världens bästa storebror och klappar och kramar och älskar sin lillasyster!

Imorgon blir det dagis för lillen och kanske matbordshandlande för våran del, får väl se hur dagen utvecklar sig. Brukar ta oss ett par timmar innan vi är redo för nåt så hehe.

Ska lägga in en bild på lilla madam med, kommer snart det!

All parenting

Dags för ett litet inlägg tror jag. Idag har vi skrivit in Alice på BVC och mätt och vägt henne idag vägde hon 4190g och var 55 cm lång en stor kicka det! Så hon får i sig mat iaf som jag visste för i måndags vägde hon bara 3900 nånting när vi var på undersökning så hon går upp fint. Sen skyndade vi oss hem och jag bakade en kladdkaka för min förra studiegrupp skulle komma och hälsa på och titta in underverket. Verkligen kul att dom kom, det är 4 underbara tjejer och de hade med sig värsta söta hello Kitty outfiten jeansklänning, strumpbyxor och en tröja och en söt elefant. Hon kommer att bli så söt, herregud va pengar jag kommer att spendera på kläder till henne.

Nu är det lugnt här hemma Felix har en kompis här och dom röjer iof på en del men de har så roligt så det gör inget. Ikväll blir det fredagsmys med Shrek. Imorgon blir det andra planer.

Händer inte mycket annars här hemma mest föräldrar och barn hela tiden tycker jag väldigt mysigt men jag saknar det sociala känner jag men än så länge är det lugnt. Kommer nog träffa några kompisar imorgon iaf. I går var det Lucia på Felix dagis så vi släpade oss dit 7 på morgonen det var fint och mysigt Felix var en söt pepparkaksgubbe.

Alice är ju född 7/12 kl: 22.47 och det innebär att hon missade morfars födelsedag med 1 h och 13 min. När jag berättade för mina föräldrar i april att jag var gravid så var vi på utflykt jag mamma,pappa och Felix och mina färäldrar blev glada över nyheten. Sen på kvällen sen så ringde pappa hem till och hade då funderat lite och sa på skoj (som alltid) att han accepterade detta men att bebisen skulle komma den åttonde december det var ett accepterat datum för bebisen att titta ut. Jag skrattade åt honom men sa att jag hade nog inte tänkt att gå över så länge och han skrattade och sa att den kommer när den kommer. Nu när pappa dog i somras så tänkte jag inte så mycket mer på det men nu när jag gick över tiden så länge så slog tanken mig att det kanske kunde bli på pappas födelsedag, men sen när värkarna började på f.m den 7:e så slog det mig att det kommer nog en bebis den åttonde. Nu fick Alice plötsligt bråttom till världen och kom sent på kvällen den 7:e trots att bm trodde att hon skulle komma tidigast på dagen efter men icke. Men jag tycker ändå att det är häftigt att Alice kom dagen innan pappa, det värtsta är att jag inte ens har varit på hans grav sen han fyllde år. Vi var på bb då och det har inte blivit av att jag har tagit mig ner än. Fick frågan om jag hade tänkt på pappa på hans födelsedag? Om jag hade, jag tänkte hela tiden att jag vill ringa till honom och bertätta att han blivit morfar igen till världens sötaste lilla tjej! Me de går ju inte och det kan ja sakna att ta upp telefonen och ringa till honom och berätta saker eller att skicka ett sms till honom. Älskade pappa! Du hade varit så stolt över Alice om du hade levt. På tal om stolt igår gjorde Felix mig stolt som bara den, tårar rann och sen hade vi kalas för honom på kvällen.

Jag är inte längre en social rolig tjej utan bara en mamma men världens stoltaste dock så det väger upp!

Livet med Alice

Jaha då var man tvåbarnsmamma då och det funkar bra. Har varit hemma ett par dagar nu och det fungerar bra här hemma med Alice och med Felix med han är så stolt så och kramar och pussar lillasyster en massa. Än så länge ingen svartsjuka alls från hans håll, han tar det hela med ro och vi inkluderar han i mycket som händer med Alice och det fungerar utmärkt. Hon är fruktansvärt söt den lilla såklart och just nu sitter hon under en filt i sin babysiitter. Nu är hon 5 dygn gammal, 6 dygn ikväll och inatt försvann navelsträngen alltså hon tappade den lilla stumpen som satt kvar. Igår var vi på återbesök på BB eftersom vi åkte hem så tidigt, de tog PKU prov på henne samt hörseltest och en läkarundersökning och allt såg bra ut, skönt det fr alltid lite magknip när sånt ska göras vet inte varför är nog för att jag är livrädd för att det ska vara något fel på henne. Annars funkar som sagt det mesta här hemma hon äter som hon ska men har dock sovit för det mesta de här dagarna men idag är hon lite mer pigg och alert. Enda krånglet har väl varit att det kom lite för mkt mjök på en gång för mig så jag haft riktigt ont och inte vetat vart jag ska ta vägen men det är på väg åt rätt håll nu och fungerar bättre.

Idag är Felix på dagis en stund och imorgon ska han dit med för då är det Luciauppvisning och från början skulle han vara lucia sa han när jag frågade och igår frågade jag om han ville ha ljus i håret också som lucia ska ha och det ville han ha men sen ändrade han sig och skulle vara utklädd till pepparkaka, lite synd egentligen då de flesta andra av hans kompisar ska vara det så det vore kul att spränga lite barriärer och ta dit honom som en fullklädd Lucia:) Men hans väl så klart.

Annars händer inte så mycket här hemma är mest föräldrar nu, jag kim felix och alice här hemma det är riktigt mysigt faktiskt. Jag har sagt det många gånger förut men jag är så otroligt glad över att Kim är hemma med oss hela december det är oerhört skönt., han är verkligen världens bästa. Han är otroligt bra med barnen och fixar mycket med dom hela tiden, jag vet det är en sjävklarhet eftersom han är pappan. Men han är verkligen så bra på alla sätt och vis då han är så snäll och tålmodig med mig med om man säger så, Han är så stolt över Alice och det är så mysigt att se hur fina de är tillsammans. Hon är verkligen lik Kim och Felix men med min hårfärg haha kul att se att nån gen slår igenom haha.

Nu ska vi se lite på film och äta frulle medan det bara är ett barn hemma att ta hand om, får passa på att njuta lite:)

Tack för alla fina kommentarer förresten!

Nu är hon äntligen här!

Japp nu är det klart. Nu är bebisen här. Födde en oerhört vacker liten Alice fredagen den 7/12 klockan 22.47. Hon ser precis ut som storebror gjorde när han var nyfödd fast Alice har mörkare hår (svart) och mörkare ögon än Felix någonsin haft så antagligen så får hon mina färger.

Åkte iaf in till Karlskoga BB runt 12.30 tiden i fredags och sen är hon född på kvällen. Det hela började odramatisk och slutade gott. Vi bestämde oss för att åka hem idag lördag dagen efter hennes födsel. Dels för att vi både mådde så bra och dels för att vi saknade Felix och han saknade oss. Jag ringde till honom imorse och då sa han " mamma jag vill bara fråga har det kommit ut nån bebis än" sen när jag berättat att han fått en lillasyster och han jublat över det ett tag så hade han en till fråga "mamma när kommer ni och hämtar mig? Jag har väntat så länge nu". Så vi kände att vi gärna åkte hem till honom och det har vi inte ångrat än. Det bästa med BB är att det är en sån service och man får mat framdukat 4 ggr per dag och all tvätt tvättad men samtidigt så är det ganska långsamt och trist så därför åkte vi hem (en av anledningarna). Hur som helst nu är vi hemma och vi är stolta föräldrar till en liten Alice. Just nu ligger hon och försöker somna i sin säng.

Jag ska svara på alla gratulationer sen ska jag se på tv och sova för det gjorde jag inte i natt kan jag lova.

På g....

Nej ingen förlossning än, igår var vi på badhuset fler timmar därför jag inte skrev här men nu ni nu åker vi nog snart in till förlossningen, har värkar nu och så.

Wish me luck! Det lär behövas!

Tröttsamt

Ingen bebis idag heller. Har varit en halvdålig dag första delen av dagen sög en del då jag var på ofantligt dåligt humör. Ville hitta på nåt för att ha något att göra men så blev det inte. Pojkarna satte upp en del ljussslingor i trädgården sen på kvällen kom mamma och brorsan över på en fika på kvällen blev det en del film men ingen bebis.....börjar lessna på detta. En veckas övertid idag!

Blää:(

Hostmedicin och Grease

Idag blev det en tidig morgon, låg alla tre i sängen och tittade på julkalendern, Felix vaknade strax innan och kom in och väckte oss, det var viktigt att komma ihåg den idag eftersom han blevså besviken när vi missade den igår. Sen åt vi frukost och åkte in till doktorn för Felix hosta. Läkaren visste inte vad det var men han fick slemlösande och luftrörsvidgande hostmedicin. Jag blev nostalgisk när jag luktade på den för den luktade som min vitamin jag drack när jag var liten som hette typ hexavitamin eller nåt sånt. Shit vad jag älskade den vitaminen, var så att jag då gick in i kylskåpet och tog mig en extraklunk då och då ja alltså när jag var liten. Tyvärr var Felix inte lika imponerad som jag, han gillar den inte men dricker den motvilligt. Passade på att skaffa lite hostmedicin till mig med eftersom jag har åkt på samma skit som lillen.

Annars har min dag bestått av handlande och Grease, ja vad gör man inte för att fördriva dagarna? Ikväll är det maraton, först Ugly Betty, Desperate housewives och sen Brothers and sisters. Hoppas att bebisen stannar inne en dag till nu så kan jag spendera kvällen i soffan:) Brorsan är hemma nu med så då underlättar det en del sen med Felix när det väl sätter igång. Jag berättade att Magnus var hemma nu och då sa Felix "Ja då kommer bebisen ut idag!". Han förknippar det nog med att han ska vaktas av brorsan och tycker väl att vi har väntat länge nog nu och vem gör inte det?

annars händer inte mycket alls det är lugnt och skönt och Kim har gjort julfint på de flesta ställena i huset, några till gardiner som ska upp bara. Har köpt en ny stjärna till vårat fönster och det blev superfint för att inte tala om den nya adventsstaken som Kim fixade iordning imorse skitsnygg blev den! Han har öga för sånt där min karl:)

Nu blir det tv för hela slanten!

Måndag

Tänkte skriva några rader, vet att många sitter och funderar på om det kommit någon bebis än och det har de givetvis inte. Snart har jag gått över tiden en vecka och det måste jag erkänna att jag inte trodde jag skulle göra men man kan ha fel:) Idag har vi iaf varit hemma hela familjen för första dagen och vi har varit i skogen och gått och Felix har rullat runt på diverse ställen så han var mer skitig än ren och fick duschas med kläderna på i pannrummet, så nu är hallen lagom skitig så där. Skitiga ungar är glada ungar eller? På kvällen åt vi mat och såg på julkalendern som vi missat på morgonen. Det var synd men vi trodde inte att den började så tidigt som 7.15 men det gjorde den tydligen och stackars Felix hade kollat på klockan hela morgonen och väntat, men vi tog igen det under vanlig bolibompatid iaf.
Annars har det varit som vanligt att jag har vilat på soffan och sett film nu på kvällen. Imorgon ska vi upp i tid till kalendern och svärfar och svåger tittar förbi strax efter det så nu blir det sängen.


Ingen helgbebbe

Söndag idag så det blev ingen helgbebis som jag länge trott. Nej bebben verkar trivas fint i magen. Har haft en skön dag iaf har varit på skyltsöndagen en sväng sen hade Felix en kompis här och lekte. Kimpa åkte till stan och på vägen hem köpte han med sig kinamat så jag har inget att klaga på. Hade lite känningar i magen imorse och hoppades på det bästa men tji fick jag. Men men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge eller så är det precis tvärtom?

Ska snart lägga Felix sen blir det till att se på film och lata sig i soffan. Återkommer!

Fortfarande hemma

Still no baby! Har varit och handlat lite idag och ätit tacobuffé hela familjen. Om vi inte åker ikväll så ska vi mysa lite och se på julkalendern tillsammans. Återkommer kanske sen:)

RSS 2.0