Ett litet paket på 355 kg

Sitter i skolan och väntar på att lektionen ska börja, ungefär en timme kvar. Har haft inläsning ett par dagar så det känns skönt att vara tillbaka. Igår fick vi äntligen det nya biljardbordet till jobbet. Chauffören lämnade av det utanför huset och på kvällen åkte jag och Alex och våra pojkar och barn dit för att försöka lyfta upp det till övervåningen där det ska stå. Vi öppnade paketet och insåg att det var på tok för tugnt för att bäras upp av oss. Själva bordet vägde 300 kg och allt som allt så vägde det 355 kg och det är inte nåt man lägger på axeln och bär upp om man säger så. Vi höll på i 3 timmar med att försöka hitta lösningar och vi ringde runt till massa folk. Det enda vi tänkte på var att vi var tvugna att få in det under tak över natten, kunde ju inte gärna stå ute hela natten. Barnen hade vi med oss och dom sprang runt och röjde men dom hade iaf kul. Tillslut så lade vi hela bordet på en masonitskiva och underst en stege och band fast det efter bilen och körde hem det till vårat garage där vi drog in det. Inte jag men Larsa och Kim jag var barnvakt mest hela tiden åt 3 små pojkar. Så nu ligger det i vårat garage och nu är problemet hur vi ska få det till jobbet och uppför trapporna och sen ska det gamla bordet tas bort och det nya ställas upp. Blir en utmaning kan jag säa för det måste lyftas upp en meter i luften eller så för att kunna ställa det på benen. Puh!

Ska jobba ikväll, får ju jobba kvar till sista maj nu och det är en väldig lättnad. Dock har det krånglat med lön då min förra chef avslutat mig som månadsanställd i kommunen *suck*. Men hoppas att det ordnar sig och att jag får en extra utbetalning nu snart, pengar behövs alltid.

Annars är det lugnt på de flesta fronter, för lugnt nästan. Har ett homeparty inplanerat hemma hos en kompis nästa helg och om några veckor ska jag ut med studiegruppen i Karlstad, vi ska laga mat och bowla, blir kul det! Annars lugnt ska ut på VFU nästa vecka och sen skriva en uppsats, inget jag ser fram emot men det blir nog bra bara man väl satt sig ner för att skriva.

Nu ska jag gå och försöka leta upp några klasskamtarer. Tjipp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0