That ship has sailed

Lördagkväll och jag sitter hemma. Kompisarna ska ut ja i stort sett alla kompisar jag har. Men jag sitter lik förbannat hemma och det gör mig ingenting! Det är helt enkelt inte lika roligt att gå ut när man måste vara nykter så är det bara. Speciellt inte när man ser kompisarna bli flamsigare och flamsigare. Sen blir då inte mitt tålamod vad det bör heller, kan bli riktigt jävla irriterad och det ska man inte utsätta någon för. Har helt enkelt insett att jag har ett annat liv än alla mina kompisar, det livet dom nu lever är förbi för mig för längesen. Sen är det ju inget som säger att man inte kan gå ut då och då det gör jag gärna. Men i stort sett varje gång jag ska umgås med mitt gäng så blir det ju alkohol inblandat (inget fel i det men trist för en annan numera). Självklart umgås jag med folk när de är nyktra med men inte när man träffas allihopa liksom.

Kan kännas lite ensamt ibland när jag vet att dom andra är ute och har roligt men jag är så klart hellre hemma och är gravid. Har ju längtat efter det här så länge nu och är tillfreds med situationen. Umgås en del med en annan kompis som oxå har barn och jag är så glad att jag har henne och att hon bor så nära mig för det gör ingen annan kompis tyvärr. Då kan man både ha med Felix och Kimpa oxå det är skönt. Att ingen annan bor här är rätt självklart har man valt att bo på landet blir man så klart ganska ensam haha.

Ser förövrigt fram emot sommaren och allt vad det innebär. Grillning, umgås med kompisar, flyta runt i poolen och bara softa. Bli rund (are) om magen mm. En semester planeras in oxå men jag är inte riktigt på det klara med vart vi ska åka men det är på gång iaf. Ska bli lovely hur som helst:)

Kanske lät som att jag tyckte synd om mig själv förut det gör jag så klart inte. Skulle det vara synd om mig? Ska ju vara hemma och dricka loka och se på Sverige-Danmarksmatchen, kan ju inte bli bättre!

Var inne på fastingen idag iaf med familjen. Felix var inte alls speciellt intresserad av att åka karuseller, eller ja intresserad var han väl men han åkte bara det allra mildaste han var osäker på det mesta, och den utklädda katten Tiger var han livrädd för stackarn hehe. Träffade Tina det var trevligt.

Dags att avsluta och fixa iordning Felix så det är lugnt sen när matchen början om exakt en timme. Heja Sverige!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0