Robbie<3

Trött nu, har tänkt skriva ett inlägg hela dagen men inte blivit av förrens nu. Har varit hemma hela dagen med Felix, underbara lilla ungen hela dagen har han varit en solstråle. Vi hade en mysig dag och jag var ute och skottade igen. Vill ifrågasätta Kristinehamns kommun, undrade idag vad dom tänkte med. Dom kom ut och plogade hos oss idag när all snö på gatan höll på att smälta bort, dom körde upp en halv meters hög vall framför hela infarten och tugnt som bara den var det. Men grejen är den att det legat minst en dec på vägen länge nu och så kommer dom och plogar idag när gatan är fri från snö, logiken i detta är?

Annars har kvällen gått ut på att fira svågern min som fyller år idag, vi gick på restaurang och åt god mat sen hem till honom och fikade lite, det var trevligt men blev lite sent för Felix då vi var hemma vid nio men jag gick in och lade honom och efter viss övertalning så gick det bra så.

Hmm i morgon är det lång dag i skolan och sen fredagsmys hemma och sen på lördag ska jag hem till fia och laga mat och bowla med flickorna sen erbjuder Mia mig sängplats, ho e rar ho! Måste hinna städa med i helgen och plugga lite blir svårt det men det ska nog gå. Nästa måndag drar vi till Stockholm jag, Mia och Linda ska bli lovely, ett skönt avbrott helt klart.

Lyssnar på Robbie, helt underbart fortfarande, han gör mig hel den grabben.

Går och viker lite tvätt nu, underbart liv va? Och nej jag är inte ironisk jag älskar det och alla underbara människor i det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0