The lips lämnar oss för ett tag

Hur ska jag klara mig utan Linda i 2 & 1/2 vecka?? Det är den stora frågan just nu. Är jätteglad för hennes skull vem skulle inte vilja åka till Malaysia ett tag? Men man är sig själv närmast som dom säger och jag vill ha henne hos mig (i telefonen en timme varje kväll med andra ord) Sure gonna miss you honey!

Annars befinner jag mig just nu ute på praktik, har varit ute i snart 2 veckor och trivs fint med det, känns inte som att jag går i skolan dock och jag låter allt skolarbete ligga, så nu finns det massa att ta tag i, den stora frågan är bara när det ska ske? Får ta tag i det där snart känner jag. Men trivs på praktiken som sagt, barn är underbara helt otroligt underbara. På tal om underbara barn, har ju själv ett underbart barn här hemma, helt ljuvlig är han. Han sjöng godnattsång för mig när jag nattade honom idag egenkomponerad var den oxå. Han hittar på många egna sänger och sjunger och flera verser har dom oxå. Han har fortfarande problem med magen tyvärr, men vi jobbar på det.

Helgen blir lugn, ska hem till svärmor och fira hennes födelsedag annars inget planerat och det är nog klokt det. Hmm vad händer annars? Jo det är himla tyst här hemma nu för tiden när man ska sova. Kims dator är numera avstängd på nätterna eftersom de e fel på den så den låter som en trimmer eller nåt och sen är akvariet nedlagt. Kom på det igår att så här tyst har det aldrig varit förut, en annorlunda men skön känsla kan jag lova.

Ska snart se på Efterlyst och sen blir det sängen, iof kommer jag nog att somna i soffan som vanligt på torsdagskvällar. Nu blir det bvara svammel känner jag, dags att lägga ner.

Linda, Linda, Linda låt tiden gå fort<3

p.s Är efterrätten Memma god? Får för mig att den är fullkomligt vidrig, rätt eller fel? d.s

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0