Freedagsångest

Måste blogga en stund, känner mig lite nedstämd för kvällen. Har haft Felix hemma 2 dagar nu och det är mysigt men det har inte hunnits med så mycket pluggande och det ger mig ångest. Sen är jag inte så förtjust i att sitta hemma hela dagarna, jag vill ha något att göra. Så klart finns det alltid saker att göra i hemmet men så vill jag inte ha det jag vill vara borta på dagarna och komma hem och uppskatta hemmet på kvällarna. Working nine to five what a way to make a living liksom. I kväll blir det lugnt antingen så sätter jag mig och skriver lite eller ännu troligare att jag ser på tv eller Sex and the city i sovrummet eller nåt sånt. Måste plugga men jag har ingen lust alls.

Imorgon ska det veckohandlas samt åka till Filipstad och hämta en bok som A har köpt åt mig snäll som hon är. Får åka 10 mil extra för en bok eller så men vad gör man då? På söndag blir det Liseberg för hela slanten, det blir nog mysigt men intensivt som sagt. Läkarbesök till veckan annars mest pluggande och ett seminarie. Undra hur man ska hinna med allt? Gud vad jag gnäller har gjort det hela dagen, jag börjar faktiskt tröttna på mig själv nu tro det eller ej men så är det. Har varit på dåligt humör och haft dåligt tålamod. Tycker synd om Felix som fått stå ut med mig i 2 dagar nu. Har just haft fredagsmys idag blev det Pongo och dom 101 dalmatinerna. Sen käkade vi 5 månaders gammal foxkola. Så blir det när man handlar i en lanthandel:(

Vad mer ska jag gnälla på? (ja det är min blogg jag gnäller hur mycket jag vill haha). Hmm inget tror jag. Längtar efter bebisen nog för att jag kommer att vara uttråkad som mammaledig men det kommer bli underbart på så många sätt ändå så klart, men än är det långt kvar tills november. Nu ska jag ringa Linda och se om hon kan muntra upp mig hehe.

Kram och gokväll!

Kommentarer
Postat av: kim

måste bara säga att det va 5 månader sen UTGÅNGSDATUM på godiset.

2007-05-14 @ 23:52:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0