Underbart!

Idag fyller lille prinsen, våran lilla Felix blir 4 år idag. Kan inte förstå att det är 4 år sen jag låg på bb och klämde ut honom men så är det uppenbarligen. Han fick en present i sängen i morse en cykelhjälm han kommer ju att få en ny cykel av farmor men det vet han inte om än. Han önskade sig 3 drakar och 2 svärd i present, och vi har iaf köpt en av drakarna. En som kan gå själv och en del andra grejer kan han med. Felix såg den på toys r´us och blev helt betuttad i den. Och idag tog vi med en massa gott till dagis som han ska bjuda på och han var så stolt lillen. Underbart att se faktiskt. Sen i eftermiddag kommer släkten och det blir tårtkalas. Har köpt prinsesstårta från ejes (Felix favorit).

En annan underbar sak som har hänt är att jag och Kim idag varit på vul och sett våran bebis. Var riktigt nervös först och höll Kims hand krampaktigt. Har ju haft lite funderingar om allt varit som det skulle med bebisen. Men det var det bebisen rörde sig och vi såg hjärtat slå. Helt underbart kan jag lova. En sten föll från hjärtat. Men sista tiden har jag känt att det nog varit okej för jag har återfått illamåendet ibland och själv känt att livmodern vuxit. Så i november/december kommer vårat lilla tillskott till familjen ut. Längtar så!

Nu ska jag avrunda här och gå och hämta födelsedagsbarnet på dagis.

Kommentarer
Postat av: Bea

Jag blir så glad när jag läser din blogg, och jag kan inte ens föreställa mig hur du måste känna då! :D
och vad är det med prinsesstårtor som barn tkr så mkt om? Min lillebror älskade oxå den när han var liten. Kanske färgen... :) Stor KRAM

2007-05-30 @ 20:10:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0