Idoler brinner tårar rinner

Sitter och ser på Idol och jisses vad jag började gråta när Amanda sjöng Halleluhja (stavas?) jag älskar den låten och har alltid gjort det, den är suveränt jävla bra och hennes tokning av den var riktigt jävla bra! Ja tårar rann kan jag säga där jag satt i mörkret i min ensamhet.

Dagen har förövrigt varit bra, har spenderats hemma hos Alex och barnen med mat och lek och snack. Sen kom Kim och hämtade oss och vi åkte hem och åt och hade fredagsmys jag och Felix sen fick han gå och lägga sig. Kim är ju i stan och njuter av julbord:) Inga bebiskänningar än och lika bra det kanske. Nu är det lycka för nu är älskligen ledig hela december ut, ska bli underbart! Så nu är det bara för den lilla älsklingen att titta ut!

Blir det ingen bebis i natt så blir det till att pynta fint här hemma imorgon! Ser fram emot lite jul och mys:)

(Ber om ursäkt för den klyschiga rubriken haha)

Läget är lugnt

Ville bara tala om att det inte har kommit någon bebis än. Inte en känning på hela dagen. Har varit hemma och latat mig och gått en kort promenad nu på kvällen och då passade jag på att hoppa in på mitt gamla jobb och säga hej. Roligt och konstigt på samma gång.

Om det inte blir bebis i natt eller imorgon så ska jag och Felix hem till Alex och barnen och baka pepparkakor. Sen på kvällen ska Kim på julbord så jag och Felix blir ensamna hemma till fredagsmys, vi får väl se hur det går....


Fixerad

Uppdaterar en snabbis ska snart se på tv. Idag har jag varit hos BM och hon sa att bebisen nu var fixerad så det kan vara tal om förlossning när som helst men det visste jag ju redan. Nästan allt är klart här hemma och nu går jag bara och väntar. Kvällen skall avnjutas framför tv tillsammans med lite mjölk och choklad.

Inga känningar än så jag tror fortfarande på helgen.....

Ingen bebis än

Vaknade 6 imorse av att Kims väckarklocka ringde, sen kom det ett mjukt huvud och lade sig på min mage och frågade "gumman ska du föda barn idag?" "Nej jag tror inte det" fick jag svara. Tråkigt att göra folk besvikna men det är inte på gång än haha. Sen kom Felix in och lade sig i mitten och så hade vi familjemys en stund och sen gick vi alla upp runt halv sju, så detta kommer att bli en lång dag men jag har planerat in att sova middag:) Har tid hos min BM idag oxå men får nog ställa in den tiden då jag inte kommer in, det är synd hade varit skönt att få åka iväg och lyssna lite på bebisen samt ställa lite frågor.

Har nog inte mycket mer att skriva tror jag utan ska gå och äta frukost och läsa Krilleposten. Fin start på dagen det!

Bästa killarna

Tisdag idag, har en riktig latardag idag och det riktigt skönt faktiskt. Gick upp tidigt med killarna och gav Felix frukost och tog med honom till dagis. Sen gick jag hem och satte på en film på projektorn och satte mig i soffan och åt frukost. Efter ett tag slumrade jag lite men bara lite denna gång. Nu ska jag hämta Felix om en dryg timme så innan dess ska jag ta en dusch och få i mig lite lunch hade jag tänkt. Tänkte passa på att slappa lite nu de närmaste dagarna innan bebisen kommer, bäst att passa på liksom.

Annars händer det inte mycket alls går mest och väntar ju. Ikväll är den en massa bra på tv som ska avnjutas, favoritserier i rad (3 st) så det är skönt annars blir det lugnt. Ska mysa med Felix när han kommer hem och så där sen kommer Kimpa hem. Längtar efter honom han är världens underbaraste, älskar honom otroligt mycket. Kanske låter lite fjantigt, men han är verkligen ett oerhört stöd för mig, min bästa vän och världens snällaste. Där hade man tur helt enkelt! Har tur att jag har 2 så fina killar i mitt liv!

Nu ska jag gå och duscha innan jag blir alldeles för sentimental (har just sett en sån rulle, märks det?)

Kram!

Ingen redigbyxa men dock en antibyxa

Har försökt att logga in på denna sida ett tag nu och det har krånglat så att skriva ett inlägg nu kan nog anses som korkat men what the hell jag ger det en chans! Idag har varit en otroligt lugn dag, har inte gjort mycket alls. Typ bara tvättat, massa tvätt och saker till bebisen. Igår fixade Kim iordning i datarummet och röjde ut det och nu har han satt ihop sängen som vi har bäddat, sen har vi tagit ner grejer på vinden som sänghimmel, madrass, filt och babysitter och allt behövde ju såklart tvättas. Men nu är det mesta fixat. Ska packa ner lite mer i BB väskan och så där men mycket är klart inför litens ankomst. Har haft en del förkänningar men det stannar där så jag och mina vänner tror på att bebisen kommer i helgen men vi får se.

I helgen har vi haft det gott. Åkte in tidigt till Karlstad i lördags för att göra omtenta, Kim och Felix var och lekte så länge sen handlade vi och åkte hem och njöt av en film i soffan. Man måste passa på nu medans man kan. Ska njuta dessa sista dagar och sen när bebisen är född med såklart. Från fredag är Kim ledig i minst en månad, det blir nice det. Hur som helst fick just reda på att jag klarat tentan!! En sak mindre ur världen. Stör mig dock på egobritta i detta igen. Fattar inte varför jag ska fira dina segrar om du inte ens vill känna till mina, nej nu blir jag Maria antibyxa igen:(

Imorgon ska Felix till dagis och jag ska väl fortsätta här hemma lite smått., dock så städade vi igår jag och Kim så det ser rätt anständigt ut här hemma nu. Svärfarmiljen var här igår nästan hela dagen med, trevligt trevligt.

Ska nog gå och sätta mig och glo på Prison break, har ju redan sett avsnittet men vem kan få för mycket av Wenth Miller?? Inte jag iaf haha.

Nu är det nära

Hmm ja vad ska jag skriva här? Har varit utan internet 24 timmar inte mycket kanske men jag hann få småabstinens. Idag är det mattepluggning på scemat men jag blir så förbannad på mig själv att jag inte tar tag i det. Har pratat bort halva dagen i telefon redan och nu äter Felix lunch sen ska vi handla lite til fredagsmyset och sen är det kvällen och imorgon kl: 9 kör tentafanskapet igång vare sig jag kan det eller inte, ÅNGEST!

Har lite småkänningar idag tror jag, det moler lite i magen och ner i låren ungefär som mensvärk men det ka ju ta en vecka innan nåt sker på allvar men samtidigt så skulle jag inte bi ett dugg förvånad om det faktiskt satte igång snart det känns som det. Kim bara väntar han, tror nog att det sker när som helst. Och det kan det ju självklart med. Ibland när jag sätter mig på toan eller reser mig upp så känns det som att bebisen sjunker en massa och som att vattnet kan gå när som helst, både spännande och skrämmande på samma gång. Datumet är satt på onsdag men som sagt vi får väl se när det sker. Jag har ju hela tiden trott nästa helg men nu är jag inte så säker längre, har ju småkänningar och har inte haft en enda en förut så var det med Felix med det satte igång med buller och bång. Har varit på toan konstant 2-3 dagar nu kan ju oxå vara ett tecken men jag ska inte tänka så, när det är på g så är det på g helt enkelt. Bara att vänta och se.....

Nu snöar det ute, ska äta lite lunch och fixa till mig lite måste ta tag i matten med jag bara måste!

Ber om ursäkt för eventuella stavfel har Kims tangentbord nu och är rätt ovan med det och det blir en del slarv.

Slutspurten

Det var ett tag sen jag skrev här, har mest skrivit på min andra blogg. Men nu är det väl dags. Idag är det tisdag och på onsdag om en vecka är det sagt att bebisen ska komma. Jag tror emellertid att han/hon tittar ut nästa helg runt den 1-2 december, en känsla jag har bara. Mina kompisar har oxå börjat gissa och sätta egna datum får väl se om någon av dom har rätt. I helgen som var så var vi hemma på fredagen och beställde pizza och mamma kom hit och åt hon med sen på lördagen var jag hemma och städade hela dagen sen var jag i skogen med Felix. Mysigt men kände mig ganska mör i kroppen efter en massa dammsugande och klättrande över stock och sten. På kvällen blev det film i soffan. I söndags gick vi tipspromenad allihopa, vi hade kanske inte så många rätt men det hade Felix. han hade full pott jag läste alla frågor högt för honom och han svarade rätt på alla i stort sett, det var frågor om allemansrätten och hur man beter sig i naturen och han hade koll på det mesta:) Sen hem och lagade en jäkla massa tacos (för det var jag sugen på) sen till stan på restaurang med 3 rara tjejer, där satt vi och åt och snackade. Felix var samtidigt på teater med mormor. Sen återigen hem till soffan. Helgen var underbart skön måste jag säga. Och älsklingen gjorde klart i hallen och så snyggt det blev! Supersnyggt han satte upp spotlights och nya skrivbordet och det är stort och rymligt och hur snyggt som helst. Svårt att tro att det ens är samma hall faktiskt. Vi ska även göra en fotovägg därute kommer bli hur snyggt som helst tror jag. Tur att man har en händig man det säger jag bara<3

I går var jag och Alex och barnen i järnvägsparken i stan och där fick barnen leka i ungefär 2 timmar dom hade hur roligt som helst, men tillslut böev det lite kallt. Då kom Mia och hämtade oss och så åkte vi hem till henne och fikade en massa gott:) Sen hämtade Kim mig och vi åkte hem och lagade mat. Sen blev det till att titta på Animal planet ihop ett bra tag. Skriver om varje detalj ser jag men är man hemma och inte har något bättre för sig så hehe.

Fick tillbaka mina två tentor i posten idag och jag har ju omtenta i matten på lördag mellan 9-14 och sen ska jag även komplettera en uppgift på den didaktiska tentan plus en uppgift som jag ska ta igen för att jag missat en lektion så jag har 3 stora grejer kvar att göra denna kurs. Känns lite lagom trist. När jag gick i skolan var det väl okej men nu när jag bara går och väntar på bebisen så känns det lagom roligt att bara sitta hemma och plugga. Motivationen är lite ringrostig om man säger så. Men jag ska göra mitt bästa!

Imorgon är det dags för tandläkaren igen men jag vet inte om jag kanske måste ställa in den tiden igen för jag ska vara där 12.30 och felix ska hämtas på dagis 13.30 så jag vet inte hur jag ska få det att gå ihop samtidigt så har jag ställt in den här tiden 2 ggr sen augusti så jag skulle verkligen behöva gå dit. Ja det får lösa sig på något sätt. Nu är det nog dags för duschen om det ska bli något av denna dagen. Eftersom dagis är stängt så är lillen hemma och ska underhållas med:)

Vinterkräk

Jag verkar omedvetet ha valt fel tid att föda barn. Visst är det vinter och allt men det är inte det jag tänker på främst utan det här med vinterkräksjukan, en hemsk sjukdom som jag är mer eller mindre livrädd för. Jag läste just att den kommit till Torsby sjukhus och som den sprider sig så är det säkert snart där jag ska föda oxå. Inte det men helst vill ha när man ligger inne och ska få bebis men men man ska inte måla fan på väggen.

Dagen började förövrigt inge bra alls då jag skar mig illa när jag skulle plocka disk. Blodet rann rätt rejält och en halv handduk blev röd, det gav sig rätt fort men blir ju mkt blod nu när jag är så varm och gravid och har en massa extrablod. Skulle ha gått ut och ätit med några väninnor men det blev inte av istället blev det till att käka pizza med familjen och mamma, sen blev det godis och Idol inga fel det heller faktiskt. Svärfar tittade även han förbi en sväng men han var så sjuk så han fick snart sjappa.

Nu blir det filmtajm med honey tror jag.

God kväll & trevlig helg!

20070713

Jag saknar dig! Jag saknar dig så det gör ont. Jag hoppas att du vet att jag älskar dig, det har jag alltid gjort. Jag önskar att jag sagt det till dig jag vet att jag aldrig gjorde det men jag älskar dig och kommer alltid att göra det. Och jag vet att du älskade mig oxå jag tror inte att det finns något du inte skulle ha gjort för mig. Du ställde alltid upp och jag önskar bara att jag hade visat mer tacksamhet än vad jag gjorde. Varenda gång du körde mig, handlade till mig och gav mig pengar och saker. Alla semestrar du betalat så jag och familjen kunnat komma hemifrån lite. Nu kommer den snart en jul och det är hemskt att inte du kan vara med oss och fira den. Jag blir ledsen varje gång jag tänker på att du inte fick uppleva att bli morfar en gång till. Snart kommer våran bebis och det är ledsamt att h*n aldrig kommer att få träffa sin morfar. Som tur var fick Felix träffa dig i 4 år. Det är jag väldigt glad för. Han gillade sin morfar, morfar som han alltid ritade hajar med och som alltid bjöd på choklad. Han är så medveten lillen, varje gång han pratar om min och kims föräldrar så säger han mammas mamma och pappas mamma och pappa han vet att du inte längre finns med oss.

Jag glömmer aldrig dagen då du dog. Hur barnen lekte i poolen och Kim hackade sten, jag hörde en ambulans men tänkte inte så mycket mer på det. Det var en fredag och dagen efter skulle vi åka till Kolmården på semester för pengarna jag fått av dig på min födelsedag. Efter en stund kommer Kim och ropar på mig, tydligen hade telefonen ringt utan att jag hört det. Först så fattade jag inget sen ropade Kim på mig igen och eftersom barnen satt på altanen och åt glass så ville han att jag skulle komma in i vardagsrummet och då först fattade jag.
-Är det pappa? sa jag
-Ja
-Är han död?
-Jag vet inte
Sen kom ovissheten men jag förstod ganska fort att du nog var död, men ändå var jag inte helt säker. Sen ringde jag till mamma och jag fattade efter ett tag att du minsann var död och väntade på att få bli hämtad.

Vi åkte och handlade sen och Felix fick vara hos en kompis. Jag ville så gärna handla precis som vi hade planerat att göra jag ville inte sitta hemma och bara glo jag orkade inte det. Jag var så sansad hela tiden jag var så klar och det har jag varit ända sen det skedde. Jag har nästan blivit arg på mig själv för att jag inte varit ledsnare än jag varit. Jag har varit så jävla förståndig så jag blir förbannad på mig själv. Det här betyder så klart inte att jag inte saknar dig utan mer att jag var så mentalt inställd på att det skulle hända. Det började i maj kanske jag vaknade en morgon och kände på mig att snart så ringer mamma och säger att du är borta att du inte längre finns. Jag tänkte den tanken varje dag. Jämt när telefonen ringde fick jag magknip speciellt när det ringde från ditt och mammas nummer. Men sen när jag svarade och hörde din eller mammas lugna stämma så var allt bra igen. Den dagen mamma ringde så svarade jag inte ens själv och det var nog bra det.

Jag vill tacka dig pappa för den tiden jag fick med dig, alla exakta 26 år då jag fick ha dig i min närhet. För alla skämt som du drog även fast jag tyckte att de flesta var dåliga och löjliga på den tiden. Tack för alla hundratals mil du kört på mig, alla hundratusentals kronor jag fått av dig. All mat du lagat ja all hjälp och stöttning som du givit mig genom åren. Alla paket du hämtat ut åt mig och Kim och alla gånger du ställt upp på mig, det var så gott som dagligen det vet jag.

Snart fyller du år och då jag besöka din grav med en ros om jag inte ligger på bb förstås.

Pappa jag älskar dig!

Negativ skit

Någon som vill byta med mig? Någon som vill komma hit och vara mammaledig istället för mig? Jag vet att jag återigen gnäller men jag säger ju det att detta är inget alls för mig. Jag blir bara tokig och irriterad. Jag hatar att bara gå hemma och dra det är inget för mig som sagt. Idag har Felix varit på dagis som tur är, men vi går på varandra här hemma. Jag tappar tålamodet och han oxå. Blir galen när han inte lyssnar på mig. Vill vara en bra mamma och ha gott om tålamod och så men det blir bara fel och jag tappar tålamodet. Vill bara krypa ner i sängen och gömma mig och glömma omvärlden för ett tag. Vill inte laga lunch och middag varje dag och försöka variera maten jag vill inte! Fan alltså va dumt det här är jag har knappt varit hemma i 2 veckor och är redan så här less på det. Vad är det för fel på mig? Varför kan jag inte vara som alla andra som är avundsjuka på mig och som mer än gärna skulle vilja vara hemma? Snart är det dags att förbereda middagen och jag har ingen aning alls om vad jag ska laga.

Tänkte ha fixat här hemma idag men har inte fått något alls gjort. Kim ringde och tyckte att jag kunde strunta i att städa och vila mig och äta och se på film istället, dammsuga kunde han göra. Rart av honom och det ledde till att jag medan Felix var på dagis låg och sov i en timme, sen såg på underbaraste "The holiday" älskar den filmen. Sen åt jag nudlar, kakor och choklad. Hälsosamt leverne va? Detta kommer inte sluta bra kan jag lova.

Längtar efter december då kommer Kim vara hemma med mig i en månad och sen kommer bebisen förmodligen då. Är 2 veckor kvar idag så vi får väl se.

Satan vad jag gnäller jag inser det men är bara så himla ledsen och saknar pappa massa idag. Och till råga på allt kom det en snubbe hit och ville prata med unga människor och barnfamiljer jag öppnade dörren rödgråten och fattade noll. Han skulle komma tillbaka sen när Kim hade kommit hem vi får väl se vad han ville. Kim har inte tid för han ska sätta upp lister och jag ska laga mat. Får väl röja upp här hemma lite innan om jag orkar får se. Nu ska Felix vara med och skriva så det är bäst att sluta skriva nu orkar inte idag.

Kram! (detta skrev Felix)

Bebisen ligger som den ska

Idag är det en bra dag, mycket bättre än dagen igår. Igår gick jag och Felix varandra på nerverna. Idag fick han gå tillbaka till dagis ett par timmar och det gjorde honom gott. Själv så åkte jag till BM. Där gick det oxå bra. Har gått upp 10 kg nu mindre roligt men de försvinner förhoppningsvis sen när bebisen kommer ut. Min BM kollade hur bebisen låg och fick ta hjälp av en till BM och båda konstaterade att H*n låg med huvudet neråt precis som den ska. Var väldigt skönt att höra, sen pratade vi igenom graviditeten och förlossningen lite. Sen drog jag ner på stan och träffade Jea, vi åt lunch och snackade bort lite tid. Sen åkte jag hem och lade mig och vilade sen hämtade jag Felix. Ikväll är det tv:n som gäller mina 3 favoritserier i rad:)

Har varit uppe på vinden och hämtat ner en massa bebiskläder. Hämtade ner storlekarna 50-68 och jisses va kläder han hade Felix när han var liten och va snyggt allt var. Luktade dock inge vidare så de åkte ner i maskinen, men det var roligt och jag satt länge och väl och sorterade upp de små tröjorna, byxorna och strumporna. Helt otroligt att man kan vara så liten egentligen. Har iaf massa med pojkkläder så blir det en pojke som jag tror så är det lugnt, blir det en tjej så får vi åka och handla en del sen när hon tittat ut men vi har en del till att börja med iaf och det är bra. Kim är nästan klar i hallen med, så snart kan vi börja möblera den och bebisrummet kommer bli mysigt som sjutton. Förhoppningsvis kan vi börja med det redan i helgen.

Helgen som var innebar fest, först med mina klassisar och sen hemma hos Charlie, muchos trevligt. Blir att äta ute denna vecka och fira sistnämndas födelsedag:)

Nu blir det tv och kvällsmat!

Felix och Fleeze myser

Felix och Fleeze myser

Vardagsgnissel

Ringde nyss och pratade med en fröken på Felix dagis och imorgon ska han få gå tillbaka till dagis. Oerhört skönt måste jag säga både för honom och för mig. Skönast för han antagligen. Han är frisk nu och vattkopporna har torkat och ser fina ut. Han har sovit hela nätter i sin säng flera dagar nu och mår bra igen. Förvisso har han en del prickar kvar men de har torkat och är skorpor iaf och hon sa ju själv att han fick komma så. Hur som helst skönt ska det iaf bli. Idag har inte varit någon bra dag, jag försöker att vara en bra mamma men mitt tålamod tryter och hans med, vi har umgåtts intensivt i 1,5 veckor nu och han behöver komma iväg och få leka lite.

Ska till BM imorgon och kolla hur bebisen ligger, känner mig lite lugnare nu faktiskt, tror bebisen ligger rätt eller någolunda rätt iaf men jag vet ju inte än men får förhoppningsvis svar imorgon. Bara jag slipper snittas så är jag nöjd. Det är min största skräck alltså och det menar jag.

Här hemma går det framåt iaf mycket tack vare att min sambo är så jäkla duktig. Tapeterna är på plats och i lördags lade han golvet, så igår åkte vi och handlade lister och skrivbord och så, när listerna sen är på plats så blir det till att möblera och sen göra datarummet till bebisrum. I love my handy man kan jag lova:) Ja det händer saker här som tur är.

I lördags var jag ute och svirade, först till karlstad och hem till Sofia, det var jättetrevligt men det kändes konstigt  när dom satt där och pratade om skolan, även fast jag bara har varit borta i en vecka så hängde jag inte alls med och det är jobbigt för mig när jag inte har koll. Saknar skolan och alla klasskamraterna väldigt mycket. Att sitta hemma och glo är inte min grej, ska inte klaga vet att hur många som helst skulle vilja byta med mig, jag är konstig jag vet. Totalt översocial!

Fleeze mår lite bättre tror jag han äter antibiotika 2 ggr om dagen och specialfoder och det får han i 2 omgångar per dag för annars så äter han upp hela dagsransonen på en gång. Men det är svårt att veta oxå eftersom han är utekatt och gör alla behov utomhus men vi får hoppas att det blir bättre. Svårt bara att hålla alla katter med mat eftersom ingen skål får stå framme och Tyra är sur och vill ha Fleeze mat hon kan jag lova, den var godare helt enkelt, gräset är grönare på andra sidan. Idag ställde Felix fram maten till Fleeze och till Diza och nu väntar han bara på att jag ska ge Fleeze hans medicin så han kan ge honom mat sen.

Från en sak till en helt annan och en knäpp sak med kanske. Funderar på om jag fått en hjärntumör eller så. Har väldigt ont i örat och upp mot näsan. Kan nästan inte höra några ljud alls får skitont och speciellt inte samtidigt om Felix tjatar samtidigt som radion spelar musik så är det helt kört sen. Jag om någon borde ju åka på detta. Pratar i telefonen flera timmar om dagen och alltid i en trådlös och de strålar ju som fan. Eller så är det nån annan skit. Är brun i ansiktet med det är skumt, ser ut som jag har brunkräm ibland. Knepigt eftersom jag inte solat en sekund. Nu lät jag dramatisk tror väl inte på fullaste allvar att jag fått en hjärntumör men men man vet aldrig.


Har tydligen fått en privatchaufför Mia heter hon och är söt som socker!

Har tydligen fått en privatchaufför Mia heter hon och är söt som socker!

Kissen är sjuk:(

Vilken dag säger jag bara. Vaknade tidigt imorse av att Felix stod vid fotändan av sängen som en liten gestalt, jag blev lite rädd för jag brukar alltid vakna innan han kommer in i vårat rum. Jag brukar höra när han klättrar ner för stegen i sin säng men inte denna gång. Efter att ha tjatat om att han måste kissa så fortsatte vi sova en liten stund. Vaknade igen av att mamma ringde och väckte mig 7.50, somnade om sen vaknade vi båda två (jag och Felix) av att Kim ringde och väckte oss. Han sa att jag skulle hålla ett öga på Fleeze. Tydligen så hade Fleeze kissat ner sig i hallen när Kim skulle åka till jobbet imorse. Jaha tänkte jag here we go again. Jag och Felix gick upp och letade reda på Fleeze och Felix hittade honon snabbt liggandes i hallen. Tänkte fort att det är bäst att ringa till veterinären eftersom detta har hänt förut och det är lika bra att försöka att få med ett urinprov. Satte katten i handfatet i badrummet och försökte få honom att kissa men han njöt bara av att jag klappade honom och somnade mitt i handfatet istället. Efter många om och men kissade han ner sig igen i hallen och jag gjorde mitt bästa för att suga upp det så gott jag kunde med en liten spruta, men eftersom han hade sprayat i stort sett varenda klinkers i hallen så var det svårt, fick upp ytterst lite. Kim kom hem från jobbet och stoppade katten i buren sen bar det iväg. Lämnade av Felix hos Tina eftersom han inte kan vara ute bland folk med sina vattkoppor (tack för hjälpen vännen) sen åkte vi till veterinären. Dom var glada över att vi fått med oss lite urin. Dom klämde och kände på Fleeze och kollade urinen som visade på en massa kristaller. Inte bra alls, men de kunde inte göra någon odling så dom vet inte riktigt hur allvarligt det är. Vi fick med oss antibiotika och ett foder som han ska äta en månad eller tills det är slut som ska lösa upp kristallerna sen ska han fortsätta med ett foder som ska motverka kristaller som man sen kan ha som vanligt foder till alla katter, så det får nog bli så. Ett tag köpte vi ju alltid ett dyrt och bra (?) foder till katterna men har slutat med det av någon dum anledning. Hur som helst det här fodret ska bara Fleeze äta alltså det första fodret. Så nu ställer vi fram kattmaten endast när dom små liven ska äta och Fleeze har fått sin egen skål. Dock fick Tyra nos på den och satte i sig mer än halva, men imorgon får jag ha bättre koll. Så nu ska vi ge lillen antibiotika och specialfoder och hoppas på det bästa. Vi skulle återkomma om det inte blivit bättre men samtidigt är det svårt att se då han alltid kissar utomhus. Men jag hoppas på det bästa.

Hur som helst när vi ändå var i Karlstad så passade vi på att åka och hyra en bilbarnstol, sen handlade vi lite och hämtade ut mediciner på apoteket sen slängde jag i mig en sallad eftersom jag inte hunnit äta nåt alls. Hem till Tina och hämtade Felix och sen hem för att packa upp och ha fredagsmys och svulla i oss en massa onyttigt:(

Försökte se Idol men Felix krånglade då han oxå har problem med kisseriet, trodde först att det var pga en vattkoppa som sitter olägligt och kan så vara men jag börjar fundera om det inte är nåt annat då han ibland får ont när han kissar och bara gråter och gråter när och innan det ska ske. Så här hemma har vi toalettproblem om man säger så. Det var så sorgligt idag när han bara grät och grät och sa att han inte ville ha koppor mer. Jag lider med honom men samtidigt så ser det ut att bli bättre, nu har nog alla kopporna kommit upp och en del börjar se bättre ut så jag hoppas snart han blir helt frisk så han kan återgå till dagis lite mest för sin egen skull så han slipper sitta hemma och ägga med mig hela dagarna.

Så denna dagen har varit lång och jag har lätt spenderat över 2000 kronor på 2 timmar, det är dyrt när djuren blir sjuka. Hur som haver pengar är bara pengar. Mer bekymrande är att min lärare aldrig hör av sig och ger mig en tid att ta igen det jag ska ta igen, samt omtentan och rädslan för att bebisen ligger fel. På tisdag får jag min dom. Men det är då och nu är nu. Imorgon ska jag hem till Sofia och träffa f.d studiegruppen igen, sen ska jag försöka hinna med en inflyttningsfest hos fröken C, vi får väl se om den ekvationen går ihop. Får sova över i stan sen antar jag. På söndag är det farsdag, ett annat sorligt ämne som får tas upp i nästa blogg. Men iaf så blir till att åka upp till graven och lägga en blomma sen hem och äta nåt gott och tårta och fira Kimpa som är världens bästa pappa han med så klart.

Nu ska jag sova, imorgon är en annan dag!

Can´t have it all

Dagen har gått ut på att sitta och tänka på en liten hundvalp. Hittade en på blocket härom dagen. För en gångs skull blev Kim lika såld som mig eller ja han tyckte mer om den än jag tror jag. Så jag mailade ägaren lite snabbt och hon hörde av sig snabbt på både mail och sms. Sugen som bara den var jag och dom bodde inte alls långt ifrån oss. Jag var beredd att åka och hämta den lilla sötnosen, iaf titta på dom helst så snabbt som möjligt. Vi var verkligen sugna. Det är svårt det där för jag vill egentligen ha en söt liten hund men samtidigt så blir man så låst och det är hur mycket som helst att tänka på. Vi brukar resonera förnuftigt och just därför är vi hundlösa. Men Kim kom fram till att det nog var bäst att inte ens kolla på valparna för då skulle det bara bli ännu jobbigare, jag vet att han har rätt men samtidigt vill jag ha en liten vovve. Och när blir det min tur? När jag är pensionär? Det är både och det där för nu är egentligen en bra tid eftersom vi ska vara hemma i över ett år i rad och har tid med en valp, men samtidigt blir det mycket jobb med både bebis och valp. Jaja skitsamma det går fler tåg, synd bara.

Annars har det varit en lugn dag. Har varit hemma med Felix, han har ju åkt på vattkoppor och har koppor över hela kroppen och hög feber varje natt vilket resulterar i att han kommer in till oss mitt i natten varm som en kamin och stör oss i nattsömnen, speciellt Kim som ska jobba men det gör inget, det är synd om honom. Jag hoppas detta går över snart. Men sen är det som dom säger desto tidigare dom har denna sjukdom desto bättre. Han klagar inte på dom heller men i natt kliade han sig en del men annars är det lugnt. Så vi får vara hemma minst en vecka nu jag och lillen. Passar ju bra att jag ändå är mammaledig nu.

Har bakat en massa bullar idag jag och Felix och bjudit hem mamma på fika. Imorgon blir det städning. Måste ha iaf en aktivitet per dag om detta ska gå vägen:)

Nu är det dags för tv 3 timmar i rad, älskar tisdagar! Kim är duktig och tapetserar så fint i hallen han <3

Allhelgonahelg

Söndag idag ännu en vecka har gått. En ganska bra sådan. Har ju skrivit en tenta och nästan slutat skolan. Är ju mammaledig numera och det känns helt konstigt. Har inget att plugga inget jag måste göra. Eller egentligen så är det inte så enkelt. Fick svaret på min mattetenta i fredags och jag hade ig, hade 2,5 poäng ifrån ett G det är lite surt. Men om man ska se det från den ljusa sidan vilket man ska så är det inte så mkt jag missat på. Kanske inte måste plugga ihjäl mig för att kunna klara av den nästa gång. Blir omtenta lördagen den 24/11 om jag inte ligger på förlossningen. Sen ska jag ta igen en lektion sen är det ledigt på riktigt. Har inte vant mig vid tanken men försöker så gott det går.

Helgen har varit lugn och skön. I fredags var det mys med en massa film, igår var vi vid pappas grav och gjorde fint. Tog kort på den med, har ju äntligen fått en schysst kamera som funkar galant. Sen åkte vi hem till mamma och åt, sen på gudstjänst faktiskt. Men bara för att pappa dog detta året för de läste ju upp alla församlingsmedlemmar som gått hädan samt tände ljus för dom. Pappa var näst yngst av alla som dött. Jaja så är det. Sen såg vi på skräckfilm jag och Kim igår kväll, var längesen nu shit vad mesig jag är satt med händerna halvt över ögonen titt som tätt.

Idag har vi gått tipspromenad jag och mamma. Jag fick 9 rätt av 12 det ni! Felix hängde med ett tag men orkade inte så jag gick hem och lämnade av honom efter halva vägen. Han väckte mig vid ett i natt och ville kissa, sen kände jag att han var skållhet så han har åkt på feber, fick alvedon sen somnade vi om vid 3 kanske. Han skulle inte ha hängt med på promenaden men skulle promt med, men orkade som sagt inte så idag har vi bara tagit det lugnt och myst. Var inne och åt lunch på Kafferian med mamma och brorsan, sen åkte vi förbi ett hus vi är lite småsugna på sen hem för att slappa för min del och tapetsera för Kims del. Felix sitter och ser på film när han fyllde 1 år. Kvällen blir väldigt lugn. Är förbaskat trött och magen spänner, bebisen bökar runt därinne och det känns vill jag lova.

Har insett att jag kommer att sakna mina klasskamrater jättemycket. Dom är otroligt gulliga människor och det kommer att bli ett tomrum efter dom. Men som tur är så blir dom inte av med mig (tur för mig iaf) vi kommer fortsätta att träffas, iaf en del av dom.

Tänkte att jag skulle ha skrivit om en annan sak men har totalt glömt bort vad det handlade om, hmm så kan det gå.

Ledig, mammaledig as a matter a fact

Nu är jag trött som ett litet as. Har varit i skolan hela dagen och skrivit tenta. Den var uppdelad i olika moment eller vad man ska säga men nu är det över. Nu har jag slutat skolan för ett tag. Ska ta igen en lektion till veckan på 2.5 timmar (segt) sen kommer svaren på mattetentan imorgon och antagligen så får jag göra en omtenta den 24:e men sen är jag klar. Går på mammaledighet och kommer vara ledig till maj då jag läser en kurs för att sen vara ledig till november 2008. Kommer att sakna alla och det sociala men just nu känns det rätt så skönt att få vila och ta dagen lite som den kommer. Men jag kommer säkert vara uttråkad redan om en vecka, men det finns att göra så det blir nog väl. Ska fixa en del här hemma och förbereda inför bebbens ankomst och så vidare.

Var hon BM i tisdags, min ordinarie hade semester så jag fick ha en annan. Hon skrämde mig lite. Trodde att huvudet låg uppe vid revbenen, sant kanske men sånt vill inte jag höra. Första barnet så kollar dom ju hur det ligger redan i v. 34 eller så men än så länge har ingen kollat noga alls. Jag frågade henne när de skulle kolla det och M min ordinarie BM skulle göra en grundlig undersökning nästa gång och var hon osäker så blir det nog UL och är det säte eller så är det väl väldning och funkar inte det så blir det snitt. Inga ord för mina små öron kan jag lova! Är precis livrädd för snitt det är väl det enda i förlossningsväg som riktigt får mig att tappa andan. Hon sa själv att förmodligen lägger den sig rätt snart kan ju vara så att det fortfarande finns gott om plats därinne eftersom livmodern redan är uttänjd en gång. För som jag upplever det så snurrar han rätt bra därinne. Eftersom Felix låg rätt så bör den här oxå lägga sig som den ska. Är bara att hoppas på det, vill inte ha snitt och vill inte ha en alltför tidig bebis det hinner jag inte riktigt med. Shit inget är ju klart allt är fortfrarande på vinden och en del ska inhandlas inga namn finns och ingenting bara en overall och en vagn. Kollar man alla andra gravida så verkar allt vara klart, shame on us!

Imorgon är jag ledig och ska ta det lugnt, borde handla och städa men vi får väl se vad som sker. Felix har fått en flis i foten på dagis så han haltar fram så några äventyr lär det inte bli imorgon. När KIm hämtade mig idag vid bussen så var han trött och sur lillen och jag trodde att kvällen skulle bli pest och pina men sen satt han och Kim och kramades en lång stund och sen jag och Felix och då gick det över sen efter lite mat framför Bolibompa så var han återställd hehe. Annars ska jag umgås med familj i helgen, tända ljus hos pappa och ta det lugnt, ska bli riktigt skönt.

Nu går jag och stuper i säng natti natti!

(lilla vännen nu är jag lite besviken här! vadan detta undanhållandet eller ska man säga smusslandet, du vet ju att du måste informera dina vänner när det händer så här stora saker, med andra ord MIG, jag är ju nyfiknast i hela världen vet du och MÅSTE veta allt. Är jätteglad för din skull!!! Ringer nån dag, puss)

Nej sängen var det:)

RSS 2.0