Ingen redigbyxa men dock en antibyxa

Har försökt att logga in på denna sida ett tag nu och det har krånglat så att skriva ett inlägg nu kan nog anses som korkat men what the hell jag ger det en chans! Idag har varit en otroligt lugn dag, har inte gjort mycket alls. Typ bara tvättat, massa tvätt och saker till bebisen. Igår fixade Kim iordning i datarummet och röjde ut det och nu har han satt ihop sängen som vi har bäddat, sen har vi tagit ner grejer på vinden som sänghimmel, madrass, filt och babysitter och allt behövde ju såklart tvättas. Men nu är det mesta fixat. Ska packa ner lite mer i BB väskan och så där men mycket är klart inför litens ankomst. Har haft en del förkänningar men det stannar där så jag och mina vänner tror på att bebisen kommer i helgen men vi får se.

I helgen har vi haft det gott. Åkte in tidigt till Karlstad i lördags för att göra omtenta, Kim och Felix var och lekte så länge sen handlade vi och åkte hem och njöt av en film i soffan. Man måste passa på nu medans man kan. Ska njuta dessa sista dagar och sen när bebisen är född med såklart. Från fredag är Kim ledig i minst en månad, det blir nice det. Hur som helst fick just reda på att jag klarat tentan!! En sak mindre ur världen. Stör mig dock på egobritta i detta igen. Fattar inte varför jag ska fira dina segrar om du inte ens vill känna till mina, nej nu blir jag Maria antibyxa igen:(

Imorgon ska Felix till dagis och jag ska väl fortsätta här hemma lite smått., dock så städade vi igår jag och Kim så det ser rätt anständigt ut här hemma nu. Svärfarmiljen var här igår nästan hela dagen med, trevligt trevligt.

Ska nog gå och sätta mig och glo på Prison break, har ju redan sett avsnittet men vem kan få för mycket av Wenth Miller?? Inte jag iaf haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0