Dålig

Nu är det dags igen. Nu mår jag så där piss igen som jag gjort 3 ggr sen i somras, detta är alltså tredje gången jag mår så här denna graviditet och jag mår inte bra så mycket kan jag säga. Kände det redan imorse efter frukosten att jag var väldigt trött och hade ont i hela kroppen. Känns seriöst som att ryggen ska gå av på mitten. Trots smärta så åkte vi till Mariestad för att kolla på flyguppvisning, men det var inte mycket att ha för det var så jäkla dimmigt att man inte såg planen och dom ställde in för säkerhetens skull. Sedan begav vi oss mot en restaurang för att bli bjudna på mat av svärfar, trevligt i sig men det var så fullt på restaurangen och mer än dom hade kapacitet för. Vi fick hämta egna menyer sen tog den ungefär en timme, en och en halv innan vi fick maten, sen när den väl kom var det knappt varm. Innan maten kom så höll jag på att somna av utmattning mot en vägg därinne. Men jag klandrar dom inte egentligen de hade verkligen fullt upp. Felix hade tålamod hela tiden så det berömde vi honom för. Sen gick Kimpa och hämtade bilen, jag orkade inte gå en meter. Sen åkte vi hem och hade lördagsmys med diverse gottigheter och en Lillefotfilm, det var mysigt. Resten av kvällen ska spenderas på soffan framför projan den med kan jag lova.

Jag hoppas jag är bättre imorgon, ska eventuellt hälsa på en kompis som vi inte varit hos sen i somras, sen ska det tvättas och räknas matte till en förbannelse. Kommer inte hinna med veckans beting den här gången heller men jag ska göra så gott jag kan. Har snart 2 tentor och det känns hemskt om jag ska vara ärlig, kommer aldrig att klara det känns det som. Vill bara lägga mig ner och gråta, orkar inte detta längre, så känns det nu iaf, vet ju av erferanhet att det snart känns bättre. Men den här jävla matten tar knäcken på vem som helst, alla i min klass är trötta på matte nu och många är avundjsuka på mig som får ett uppehåll snart.

Förövrigt så har vi köpt en barnvagn, men lämnat tillbaka den och igår kom Kim hem med en ny barnvagn, fin är den så jag tror att det blir bra. Fick en massa tillbehör med och ett bra pris med så vi får vara nöjda. Nu ska jag återvända till soffan. So long!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0