:(

Måste bara få klaga lite. Har just sett klart Idol och det är ju förskräckligt. Att Evelina ska åka ut och äckliga Sam ska få vara kvar. Han sjunger fult och värdelöst och med tillgjord röst samtidigt som han spänner hela kroppen och ser konstig ut på ögonen. Han är hemskt värdelös och jag fattar inte att han kan få vara kvar i tävlingen. Eller ja jag fattar det måste ju vara så att småbrudar ringer och röstar på honom. Evelina å andra sidan är så söt så man skulle kunna äta upp henne. Det är bara ett tv-program men jisses vad upprörd man kan bli. Nu går jag och lägger mig.

Har förresten beställt en jättensygg liten ny kamera, shit vad jag längtar tills den kommer så vi kan börja fota igen, då jäklar ska jag ta kort det kan jag lova. Våran har varit trasig ett tag och jag har missat att ta kort på riktigt länge men nu nu ska det ske.

Kommentarer
Postat av: Bea

Mäh, Sam är ju bra! :P He's a diamond in the ruff.

2007-10-27 @ 16:34:13
Postat av: maria

Nej vännen du skojar!? Han är ju hemsk trettio år och sjunger som en kåt artonåring med det där hemska hesa....jag står inte ut!! Men smaken är som baken:) Hoppas allt är fint med dig vännen!

2007-10-27 @ 20:02:16
URL: http://mariia.blogg.se
Postat av: johanna

Jag tror det är som förra året då var också en kille med som ABSOLUT inte kunde sjunga ända till slutet typ. Det spekuleras i att folk röstar på den som är dålig bara för att ha den kvar. :/ Sant/falskt? Jävligt dåligt isåfall jag gillade också Evelina.

2007-10-27 @ 20:16:25
URL: http://bruno.webblogg.se
Postat av: Bea

HaHa XD Jag gillar hans skrovliga röst. Däremot står jag inte ut med Amanda! Men hon lär väl vinna hela sk*ten.
Jaja... men annars är det bra, med det mesta!
Ps. jag har "kommit på" att du är en riktig fighter!!! Du beundransvärda människa.
KRAM

2007-10-28 @ 01:25:02
Postat av: maria

Bea: Ja som sagt tur att vi alla tycker olika. Ja Amanda är svår att sätta fingret på, min sambo har oxå jättesvårt för henne, men vi får väl se vad som sker, det verkar ju som att tjejerna åker ut på löpande band så kanske. Åh tack va du är snäll! Blir alldeles rörd nu gumman. Du är oxå beundransvärd ska du veta! Tycker nog själv att jag är lite av en fighter, tänker aldrig ge upp! Ska vi ses nån dag??

Kram!

Johanna: Du kan nog ha rätt i det du skriver, jag tror absolut att Sam får sympatiröster för att han blir så sågad hela tiden. Blir ju mindre motstånd senare sen när det verkligen gäller förhoppningsvis:)

2007-10-29 @ 09:47:29
URL: http://mariia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0