Järnbrist och kroppsodörer

Skit, lever och bajalaja. Idag varnar jag för en negativ blogg. Kände mig på gott humör nyss men det togs bort eller egentligen om sanningen ska fram så är jag inte på dåligt humör bara så jäkla trött. Suttit på en föreläsning om bråk idag, sen åkte jag till stan och lunchade med älskling och T, sen vidare till BM och sen efter det en fika med Anna och Jea trevligt trevligt. Men när jag kom hem så möttes jag av ett diskberg en trött Felix och en middag som ska lagas, ibland är det väl tråkigt att koka ihop nåt ätbart varje kväll? Sen för att toppa det fick jag ett sms av en vän som vill ringa och prata av sig och fine jag kan lyssna, men blir ändå irriterad när jag inte får ut något av det själv alltså inte hennes problem men att hon inte ens kan fråga mig tillbaka hur det är när jag frågar henne, sånt gör mig rasande. Folkvett för fan!

Sen ikväll ska jag plocka tvätt, disk, laga mat, duscha och lägga Felix sen ska jag se Idol och sätta mig och läsa 30 sidor i en bok samt försöka räkna en del matte, men det sista kan jag nog glömma det kommer jag aldrig hinna. Övervägde skarpt att stanna hemma från skolan idag, vi hade utematte i Kil igår och spenderade halva dagen i skogen så jag var så trött efter det, sen var jag bara tvungen att sitta uppe i går kväll och se på Prison break haha kunde inte hålla mig! Man jag gick för jag behövde föreläsningen samt att jag skulle till BM. Där gick det förövrigt bra, glukosen var bättre än någonsin förr och allt annat såg fint ut, magen följer kurvan och hjärtljuden låg på det gamla vanliga. Däremot var järnet dåligt precis som jag trodde så nu ska jag börja äta järntabletter för att få igång det där, inte undra på att jag är trött av mig.

I helgen blir det fullt upp ska åka bort på fredagmorgon och sova över i en klasskamrats stuga och kommer hem på lördagen. Skapar lite problem hemma för Kim ska lägga ett golv åt mamsen min så Felix behöver vaktas, sen kommer mitt matteplugg i kläm eftersom jag har Felix hela dagen på söndag. Funkar ju bra för han är så snäll men ibland behöver man bara sjunka in i sig själv och mattens värld:(

Annars är det mesta bra och jag är egentligen inte på dåligt humör eller så men det är bara så fullt upp hela dagarna och så mycket som ska göras och pluggas blir inte en lugn stund, sen känner man av graviditeten trots att jag mår bra tar lite på krafterna. Men det är mysigt med. Nu ska jag ta ett ryck ute i köket så att något blir gjort helt enkelt.

En annan sak jag måste ta upp är det här med kroppsodörer. 2 ggr på tre dagar har jag suttit nära folk som luktat illa på bussen. I måndags satte sig en tjej brevid mig och hon stank svett och rök trodde jag skulle spy, varje gång jag andades fick jag in skiten i näsan där jag satt och försökte sova. Sen idag satt jag 2 säten bakom en annan tjej som luktade så mycket svett så jag stark övervägde att flytta mig längst bak i bussen bara för att slippa hennes lukt. Jag förstår inte hur man kan gå runt och lukta så illa, vidrigt helt enkelt. Tycker synd om dom, måste vara jobbigt att lukta så men i iaf ett fall måste det ha berott på bristande hygien det syntes om man säger så. Jag är begåvad med ett otroligt bra luktsinne och det har jag alltid haft, känner minsta lilla doft och det är inte alltid positivt om man säger så.

Ja vad var det jag sa varning för en negativ blogg. :)

Kommentarer
Postat av: Bea

Var det negativt!? Det tkr jag då inte! ^^ Håller med om bussresorna. Ibland är det för jobbigt med folk som osar svett.
Hoppas jag inte gjort det ngn gång... :S
KRAM

2007-09-19 @ 17:39:38
Postat av: Johanna

Jag kan laga mat åt er ;) mäster kock ju!

2007-09-19 @ 20:17:27
URL: http://bruno.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0