Torsdagsmys och en tripp till landet

Snart dags för sängen tror jag bestämt, men ska plita ner en liten blogg först hade jag tänkt. Idag har jag varit i skolan men var så trött så jag åkte hem och gick på thai med Kim och svärfar. Sen in på Lidl för att handla glass till pojkarna sen hemåt för att räkna matte men tänka sig så räknade jag INTE ett enda tal. Ringde till Alex och pratade bort 2 timmar istället, det tyckte jag var bättre. Sen vek jag en jäkla massa tvätt säkert 6 maskiner och sen var det dags för torsdagsmys med familjen. Imorgon åker jag iväg till Evas stuga och sover där så kommer jag hem på lördag så det hinns inte med något mys imorgon tyvärr så vi fick ta det idag istället. Ska bli mysigt att åka till stugan, tror att det är rätt primitivt så det blir till att kissa på torrdass kanske hehe.

Vet ärligt talat inte hur jag ska göra med matten, kommer väl få räkna på söndag igen men shit vad mycket det är att räkna denna veckan skitmycket alltså vet inte hur jag ska hinna med allt, speciellt inte sen jag missat 2 räknestugor denna veckan men men det går! Ska hinna med att fika lite med fia imorgon oxå innan jag drar vidare mot stugan, blir nog trevligt vi har inte setts på tu man hand på minst ett halvår så det är på tiden nu.

Bebisen röjer därinne i magen kan jag lova, igår skrämde den mig rejält trodde h*n sov men där hade jag fel, det är himla mysigt och jag känner att jag längtar tills liten tittar ut, kommer bli otroligt mysigt. Mycket som ska fixas innan ankomsten bara men det får bli ett senare bekymmer. 10 veckor kvar nu!

Måste bara svara på 2 kommentarer med:
Bea: Inte har du någonsin luktat svett det lovar jag :)
Johanna: Ja tack! Du får gärna börja laga våran mat!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hoppas du
får en trevlig helg :D

2007-09-22 @ 20:06:58
URL: http://bruno.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0