Engla

Har just tittat på presskonferensen om Engla. Det framkom inget som man inte redan visste och det hade jag egentligen inte räknat med heller. Det pågår ju fortfarande undersökningar och förhör hålls med den skyldige. Sen måste ju saker och ting ske i den takt det gör. Man får tänka på att det finns anhöriga som måste få reda på saker och ting före vi andra får reda på det. Jag känner att Engla är död och det är det enda jag behöver veta, jur det gick till kan jag nog föreställa mig och det är på inget vis intressant. Huvudsaken är att han är gripen och har erkänt. Sen kan man ju verkligen ifrågasätta varför dom inte följde upp tipset när det gäller mordet på Pernilla år 2000. Speciellt då man hade hans namn som tips och det var just en lastbilsscahufför man sökte. Detta är ett stort frågetecken? Sen när han är en dömd sexbrottsling så undrar man ännu mer. Men som jag fattade det som skulle en undersökning göras, får väl se vad de kommer fram till.

Idag mår jag inge bra alls. Har fortfarande ont i magen och mår illa, får inte i mig nån mat och vill helst bara lägga mig och sova. Hade allvarliga funderingar på att ringa hem Kim så han kan ta barnen. Blir det inte bättre eller om det blir sämre igen så gör jag det. Han vet om detta och väntar på att jag ska ringa hem honom. Började gråta förut, det berodde på det här med Engla, det är så fruktansvärt och det absolut värsta man kan vara med om som förälder. Och har man själv barn så blir man alldeles kall av att bara tänka tanken att det kanske skulle hända en själv. Ja usch ja finns som sagt inga ord för detta.

Har en massa saker att ta tag i med känner jag. Måste kontakta massa lärare, csn, studievägledare ja rubbet. Ska skirva en lång lista så jag kan beta av en person i taget. Inte lätt att ringa viktig samtal när jag har två barn som försöker överrösta varandra, men det får gå ändå:) det gör det alltid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0