Rappakalja

Dags för en uppdatering tror jag. Idag vaknade jag på världens bästa humör, livet kändes glatt och jag kände mig fit for fight, det kändes bra. Nu känns det mindre bra. Har väl egentligen inte hänt nåt speciellt, känner irritation mot Felix dagis och är allmänt trött bara. Dock fortfarande på relativt bra humör. Har just kommit från stan, var där och hämtade ut min nya legitimation samt gjorde en del andra ärenden. Passade på att fika oxå, Felix åt både kladdkaka och skumraket och drack en festis, han fick så mycket för att det var fredag bara, själv tog jag en cola light. Nu är vi hemma och Kim är och köper brädor till sandlådan som han ska bygga i helgen samt brädor till gungställningen så han kommer hem senare. Snart är det dags för mig att laga middag till Felix, själv får det bli fil igen. Har faktiskt börjat räkna points nu istället. Kör fortfarande samma principer och ungefär samma mat som förut men det är lättare att köra efter nåt system så det blir mer synligt hur mycket jag får i mig av allt. Köpte ju ett paket från viktväktarna för fyra år sen som jag har kvar så jag använder mig av det nu. För dagen har jag sju points kvar att använda, dom går åt lätt kan jag lova. Men det känns positivt och jättebra, har knappt känt mig sugen alls bara hoppas att det fortsätter så.

Har börjat ge Alice medicin för hennes öga, hoppas att det börjar verka snart, hon har inte ont av ögat på nåt sätt, inte vad vi märker av iaf men det kladdar igen hela tiden så jag hoppas att detta funkar, Var på tiden vi fick nåt då det har sett ut så här sen hon föddes. Annars är det lugnt som vanligt, har städat och tvättat lite idag och lekt med barnen. Imorgon får vi besök och ska grilla sen på söndag är det kalas annars händer det nada som vanligt....

Känner mig så trött. kände det när jag lade mig här om kvällen att va skönt det skulle vara att bara få gå och lägga sig och sova hela natten utan att någon väcker en eller stör på annat sätt, men det kan man ju drömma om. Jag är för det mesta pigg och så där men ibland skulle det vara så skönt att bara få sova. Är avundjsuk på dom som hinner sova middag det skulle jag behöva idag men det går ju inte, får bli en tidig kväll istället. Felix väckte mig inatt när han hade kissat ner sig i sängen. Han har sovit ett helt år utan att kissa ner sig mer än fem ggr eller nåt men nu sista veckan har han kissat ner sig var och varannan dag känns det som, vet inte vad det beror på men tråkigt är det. Så när han vaknade fick han för sig att han kunde få se på film och ligga i soffan som sist, men nej lilla gubben sa jag denna gång är klockan bara 4, det är fortfarande natt. Tillslut gick han upp och lade sig igen och sov till åtta så det var skönt för honom och Alice vaknade halv åtta imorse, helt underbart!!

Helt otroligt vilka intressanta bloggar jag skirver (inte) haha

Kommentarer
Postat av: Tezz

Du kunde ju hört av dig då du var i stan så kunde vi ha setts..
Hör av dig nästa gång.
KRAM

2008-04-11 @ 19:48:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0