Reltionsproblem

Pratade just med en kompis, hon ringde hit för att prata av sig lite och jag lyssnade och stöttade och kom med goda råd men förövrigt så fick jag inte så mycket sagt, sen när jag nämner Alice vid namn så säger min kompis "Ja just det ja det är Alice hon heter ja?", jag har ju inte träffat henne än. Ja hon heter Alice säger jag och så tänker jag att är man kompisar så vet man väl iaf vad kompisens barn heter? Hon skulle ju komma och hälsa på mig när jag hade fått Alice, det har inte blivit av och så kan det ju vara ibland men hon borde väl veta vad min dotter heter iaf? Tur att man har så många andra vänskapsrelationer som är bra för den här är tydligen väldigt dysfunktionell.

Solen skiner idag med och jag sitter inne, får skylla på att Alice ligger och sover, sen ska vi ta en promenad sen när hon vaknat och fått i sig lite mat. Som det är nu så ammas hon mest men äter en smakportion per dag, men jag ska försöka få henne att äta en portion gröt per dag och sen även lite brukmat. Lite tidigt än kanske men sen när Kimpa ska vara hemma med henne så är det bra om hon äter annat än bara erstättning eftersom det gör henne hård i magen förvisso kommer jag att vara hemma och plugga mest men ändå. Andra skoldagen ska vi vara inne i skolan mellan 9 och 4 får väl ta med mig en pump och sitta på toan och pumpa ur hur otrevligt det än låter hehe.

Ska ta och ringa A för att kolla hur det blir med promenad nu.

Kommentarer
Postat av: Sara

Gud så dåligt. Till och med jag har ju mer koll på vad dina barn heter=)
Ens barn är ju det viktigaste som finns oxå så när nån är sådär ointresserad blir man ju lessen.
Kram o ha en bra dag

2008-04-23 @ 13:22:35
Postat av: Bea

Men hallå! Har hon inte koll på vad dina barn heter, eller låtsas hon bara... hur som helst dålig stil!
Energitjuv eller vaddå!?
KRAM

2008-04-23 @ 16:18:34
Postat av: Tezz

Snäll kompis då som inte vet vad dina barn heter..Låter som en som vill vara vän med mig,det ska vara på hennes villkor å passar inte det då kan det vara...

Vad är brukmat för något??Jag ger min son burkmat,hihihi....
KRAM

2008-04-23 @ 19:46:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0