Kappahl suger!

Åh va irriterad jag känner mig! Varnar er redan nu detta blir ett gnällig inlägg. När jag köper kläder så köper jag dom ofta på HM jag tycker att dom har snygga kläder, ja speciellt barnkläderna dom är ruskigt snygga. Ett tag hade jag problem med att det var en del dålig kvalitet på kläderna där men det här är länge sen säkert 10 år sen. Senaste åren är det jättebra kvalitet på kläderna och de har varken tappat formen eller gått sönder, ja inte ett enda plagg alltså. På senaste tiden har jag gjort misstaget att handla på Kappahl, ja jag lovar det var verkligen ett (eller flera) misstag! Allt går ju för fan sönder.  Plagg 1: Köpte ett par jeans till Felix med sån här adjustable waist vilket är en jättebra grej med tanke på att Felix är väldigt smal om midjan och byxorna trillar av honom annars. Så jag drog åt den här midjan och knäppte fast dom precis som man ska sen skickade jag Felix till dagis och på eftermiddagen när han kom hem så ramlade båda knapparna av och han kom till mig och sa att byxorna hade blivit alldeles lösa.
Plagg 2: Köpte även en snygg luvtröja till Felix med dragkedja och den använder han 1 gång och sen har det blivit nåt knas (ja typ en hård knöl) med dragkedjan så den går inte att dra upp eller ner helt så nu får han dra tröjävlen över huvudet.
Plagg 3: Köpte ett par jeans åt mig själv och dom har jag ägt högst 2 veckor och nu imorse när jag skulle sätta på mig dom så ramlade knappen av så det gick inte att ha på sig dom nåt mer! Vad fan blir det?? Jag vet att jag måste gå tillbaka med kläderna men jag tror inte jag har alla kvittona kvar men ska fan gå iväg med det ändå eftersom dom kläderna fortfarande säljs i affären. Jävla skitaffär där ska jag inte handla några mer kläder!

Imorse blev det lite bråttom eftersom brallorna gick sönder och så där, sen ringde jag till Kim för att gnälla och då berättar han för mig att hans morgon startade ännu sämre. Han hade åkt till jobbet med kattbajs på brallorna, ja det trodde han iaf. Kan ju vara lera eller nåt från Diza men visst det kan mycket möjligt vara bajs från Zarah för det fastnar alltid i rumpan på henne när hon bajar speciellt nu sen hon blev dålig. Så jag ska noig inte klaga ändå, men på Kappahl ska jag fortsätta klaga. Jag vidhåller fortfarande att det är en skitaffär!

Nu ska jag äta frulle och glysa på Michael Scofield! Ingen skit där inte :)

(moget inlägg, jag vet!)

Kommentarer
Postat av: Jenny

Det är bra att du upplyser om vart man kan åka på nitar när man handlar. Jag är sån att jag ALDRIG orkar åka tillbaka med kläder och kvitto. Och vem sparar kvitton?

Håller med dig om att H&M inte hade så bra kvalitet förr, men det är som sagt mycket bättre nu. KappAhl handlar jag aldrig på. Bara när jag jobbade där och det var ju jätte länge sen. Ni fick ju en del kläder till Felix då. Har dom hållt?

2008-08-28 @ 11:10:17
URL: http://bernadine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0