Nyfiknast!

Sitter och läser på aftonbladet och följer Arboga rättegången. Jag är rätt så övertygad om att det är tyskan som har mördat barnen det är jag faktiskt. För mycket pekar åt hennes håll. Psykisk ohälsa, svartsjuka och att framförallt att hon var i Arboga vid tiden för morden och en granne sett en kvinna som ser ut som hon på deras uppfart. Sen har Emma pekat ut henne och det borde ju vara avgörande men man kan tydligen inte lita fullt på hennes minnesbilder. Sen svarar  hon ju knappt på några frågor och tillstår att hon ljugit i tidigare förhör. Hon ska ha fött barn men inget tyder på det och ingen har någonsin sett henne gravid och det kan man ju undra hur det gått till. I mina ögon är hon skyldig.
När jag surfade runt som mest så hittade jag en bild på tyskan, en bild där hennes ansikte var alldeles klart. Sjukt nyfiken jag är va? Jag vet, det är något jag nästan lider av.

Längtar till helgen, skulle gärna vilja träffa nån av tjejerna då, får väl se om det hinns med. Det gäller att prioritera och kompisar är något jag tänker prioritera.


Kommentarer
Postat av: mitha

nu blev jag med nyfiken..vart hittade du bilden på henne? vill du berätta för en nyfiken en som mig hihi



Kram

2008-08-07 @ 18:02:17
URL: http://www.himmelohelvete.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0