Taggad

Har precis pratat med M och är ännu mer taggad inför lördag. Åh jag vill verkligen träffa mina vänner! Ta mig ur min kokong. Jag behöver verkligen det nu. Att vara hemma med familjen är härligt men man behöver lite omväxling. Väntar på att Kim ska komma in så vi kan se en film eller ett avsnitt BOB. Idag tog sig Alice till Felix rum på egen hand för första gången, hon var väldigt målinriktad. Väl därinne hade hon kommit till paradiset kan jag tro, färgglada leksaker överallt. Funderar på att sätta upp en grind strax innan hans rum så hon inte kan komma in på badrummet själv, för då blir det nog att hon pillar med kattlådan och det är ju inte så bra.

Slänger in några bilder från dagen









Alice stannade på vägen till Felix rum framför spegeln där kan hon sitta länge och bara sprattla och vara helt lycklig. Felix var snäll nog och lagade mat till sin gamla mamma därav kockmössan. Fisk med persilja bjöds det på.

Nu ska jag se film!


Kommentarer
Postat av: Sara

HalLOJ!! snacka om att tiden går fort. Lilla prinsessan springer nog snart omkring också=)

Vi har haft det kanon i Turkiet. Borta bra men hemma bäst. Jag älskar att ha kommit hem faktiskt för trots allt är det här jag trivs bäst=)

2008-08-28 @ 22:21:21
Postat av: Sara

Vi fick rosa som färg på dagis och Tyras kläder ska vara märkta med det så de ser skillnad=)

Trevlig helg allihop!

2008-08-30 @ 17:47:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0