2 föreläsningar och 1 seminarie

Sitter i skolan och väntar på att få åka hem. Har varit på två föreläsningar idag samt ett seminarie. Föreläsningarna var intressanta och handlade om matematiksvårigheter. De ska anställa en ny lektor här på universitetet så vi fick vara med och lyssna på deras försök att få jobbet. Lite roligt. Och det var verkligen skillnad på föreläsningarna. Var dock för trött när jag att på den senare så jag höll på att ramla ihop i en snarkande liten hög, bokstavligt talat. Men nu kan jag iaf säga att jag har varit i ägget. 2 ggr till och med!

Sitter och väntar på Suzy som ska komma med min Prison break box, vi ska ses runt två sen åker jag hem. Ser fram emot bussresan så jag kan få vila lite. Alice skrek i natt vill jag lova. Hon började runt tolv och då hade inte jag hunnit somna än eftersom jag satt uppe och pluggade till elva. Sen skrek fröken fram till två nån gång eller tre. Vågade inte ens kolla på klockan till slut. Då hade jag fått ännu mer jag ska upp om fyra timmar ångest. När klockan ringde vid halv sex ville jag mer än gärna ligga kvar. Men nu är det snart dags att åka hem underbara tanke! Imorgon är det tre timmar mattegympa, känns inte som nåt jag har någon lust med om jags ka vara ärlig.

Annars är det en vecka kvar till tentan och jag börjar inse hur jäkla efter jag ligger med min räkning. Shit nu är det allvar. Jag ska plugga från och med ikväll eller imorgon och varje dag tills det är dags. Ska kämpa även fast det känns hopplöst.

Coldplay kommer till Stockholm i augusit nån som ska med?

Kommentarer
Postat av: Tina

Du är så duktig vännen! Försök å kämpa denna vecka, för sen kan du ta det lugnt ett tag! Men jag förstår att det är obeskrivligt svårt, men inte omöjligt!

Jag vill absolut med till Coldplay! Det fanns två biljetter på Tradera, ska jag bjuda? =)

Kram på dig

2008-12-10 @ 15:58:00
Postat av: Jenny

Du är så duktig som kämpar och kämpar med den där matten. Det är jättebra att du inte ger upp. Det kommer löna sig i slutet.

Kramar

2008-12-10 @ 16:28:28
URL: http://bernadine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0