My way or the highway

Jag är dålig på att blogga inser jag. Men det finns ju inte mycket att blogga om. Vi är mest hemma och myser hela familjen. Dock är Alice fortfarande sjuk och det är inte alls bra. Natten till lördag var hon ledsen länge och grät mer än hon gjort sammanlagt under sitt ettåriga liv tror jag. Tillslut somnade hon iaf och natten till idag sov hon bra. Imorse vaknade hon med feber igen. Äta vill hon absolut inte göra men vi har fått i henne lite välling och gröt idag och massa vatten. Vätska är ju huvudsaken, men hon är verkligen matt lilla gumman. Somnade sittandes i Kims knä idag utan att ens ha nappen i mun det händer aldrig annars. Är hon inte bättre snart får vi höra av oss till läkaren igen, kanske har hon också nån infektion. Eller så är det bara segdraget. Lilla stumpan.

Nu är granen klädd. Felix fixade den med lite hjälp av oss. Han älskar att klä granen, det är bland det bästa han vet så han var helt till sig av upphettsning. Och fint blev det. Och nej det blev ingen plastgran heller för den delen. Kimpa var inne på det men icke! Kommer inte in nån det är bara så. Istället blev det en liten ädelgran. Blev helt okej och den passade bra där den står brevid bokhyllan. Så nu är det lite mer stämning här hemma. Men hör här våra julgardiner är inte uppe än, skandal! Så jävla typiskt oss. Gick in i köket och påtalade detta för Kimpa ännu en gång och han svarade med att han plötsigt fick en väldig huvudvärk. Haha imorgon ska dom upp. Jävligt sent men iaf innan jul. Men de är inte så vackra så det spelar egentligen ingen roll, men upp ska dom!

Brorsan är äntligen hemma med och Felix har längtat efter att han skulle komma till oss. Igår kom han och mamma förbi och fikade lite. Felix har längtat efter sin busiga morbror och jag med. Han är hemma alltför sällan nu för tiden. Tror han har varit hemma tre ggr sen maj så inte alltför ofta som sagt. Men nu ska han stanna ett tag så det är ju bra. Känns lite trist att vi inte ska fira jul med dom, men vi ska försöka att hinna träffa dom på julaftonskvällen och om inte annat så på juldagen. Man får göra det bästa av det helt enkelt.

Hade tänkt att jag skulle slå in klapparna ikväll oxå. Alla är inte helt klara och en är jag tveksam till om jag ska ge bort men jag har iaf en del klappar hemma och det är stort för att vara jag. Den blir nog bra den här julen med :)

Nu ska jag koka knäck (tror jag iaf, har inte riktigt bestämt mig än).













(För några år sen hittade jag Felix här på julaftonsmorgonen)

Kommentarer
Postat av: Jeanette

tråkigt med Alice, hoppas hoppas att det är bättre snart. och fin granen blev, ni har det jättefint, och kul med gamla kort down the mamory lane, keep it up,(oj vad engelsk jag blev) hihi många kramar

2008-12-22 @ 08:06:46
Postat av: Johanna

Lilla söta kissemisse.

Men hon ser lite butter ut må jag säga ;)

2008-12-23 @ 19:45:48
Postat av: kim

har fortfarande inga julgardiner i köket :P

2008-12-23 @ 21:52:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0