Julen står för dörren

Julafton imorgon då! Otroligt vad fort tiden går. Men nu är allt klart inför jul, i stort sett iaf. Slog in de sista klapparna med Felix nyss, han ville så gärna hjälpa till. Barnen är duschade och kläderna vi ska ha på oss imorgon är tvättade. Kim ska bara slå in ett sista paket till Felix så är saken biff. Har mest slöat hela dagarna känns det som och vänt på dygnet har vi oxå lyckats med. Igår vaknade vi 9.45! Det kanske inte låter så sent, men har man två småbarn så är det sent. Alldeles för sent. Somnar inte förrens efter ett på nätterna, är helt enkelt inte trött innan dess. Ska försöka skärpa mig, men samtidigt är det skönt att lata sig. Snart ska jag upp halv sex igen så man kan allt unna sig lite sovmorgon.

Imorgon ska vi hem till Kims mamma och fira jul med hans familj. Vi åker väl på förmiddagen nån gång. Det är faktiskt första gången vi firar borta sen, ja sen för alltid. Vi har alltid firat hemma hos oss. Känns skönt att slippa ha det hemma, det har varit mycket lugnare allting. Sluppit städa och stressa och bara kunnat ta det lugnt, väldigt skönt! Sen kanske vi hinner träffa Magnus och mamma oxå på kvällen annars tar vi dom på juldagen. Då åker vi dit hur som haver. Och i år har jag köpt juklappar till alla! Dom har sagt ett par år att vi inte ska köpa till varandra utan att vi köper till barnen bara men jag tycker det känns bäst att köpa till alla. Vi har ju ändå så få att handla till, sen är det himla roligt att få ge bort paket med tycker jag. Ska ladda videokameran och batterierna till kameran så vi är väl förberedda imorgon.

Och äntligen är våran palla tillbaka. Hon är frisk nu och är en helt annan unge, nu är våran charmiga lilla filur tillbaka. Hon som skriker mamma, och pappa och som pekar med sitt knubbia lilla pekfinger på saker och säger titta (framförallt på ätbara saker). Hon äter inte som hon ska än, men det kommer nog. Det som går ner går ner. Hon har ju att ta av om man säger så :) Så förbannat söt är hon!

Och våran stora kille, han längtar till julafton och är lite orolig för att tomten missar oss om vi är hos farmor på jul. Annars är det mest lego som gäller och han har byggt en stor legoborg efter ritning alldeles själv.

Fick förresten litteraturlistan till nästa kurs. Vi ska läsa otroligt mycket barnböcker som vi sen ska analysera. Kommer att bli en riktig nostalgitripp. Böcker som vi ska läsa är bla Alfons Åberg, Robinson Crusoe, Djungelboken, Narnia, Harry Potter, vilda bebin, röda äpplet, Nalle puh, Pannkakstårtan mm. En del av dom har jag hemma och läser för Felix så det ska nog gå bra. Skönt med annat än matte.

Bakade chokladfudge idag men jag tyckte inte att dom blev goda. Men det gjorde Kim och speciellt Felix och det är ju huvudsaken. Jag behöver inge julgodis :)





Fleeze är perfekt som huvudkudde



Lilla känslan framför granen julen 04

God jul på er alla läsare! Hoppas ni får en riktigt bra julafton!


Kommentarer
Postat av: Bea

Vilka goa ungar, o vilken go katt = vilken go familj!! ^^ God Jul

2008-12-23 @ 22:27:34
Postat av: Sara

vilken fin gran ni har=)va mysigt det är med våra husdjur som är så tåliga o goa med barnen!

ha en riktigt bra dag!!

2008-12-24 @ 08:09:39
Postat av: Anna-Karin

God Jul önskar jag dig!!

2008-12-24 @ 10:05:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0