<3

Idag är vi uppe i ottan och vems fel är det då? Hmm kan det vara lilla Alice tro? JA det kan det vara! Idag (correction imorse) har hon gnälat ovh krånglat sen kl:3 så nu vid halv sju fick jag nog och tog med henne upp. Brukar göra det óch sen får hon sitta i sin babysitter och umgås lite tills hon blir gnällig och trött igen. För när hon har en sån där vakenperiod så finns det absolut inget att göra för hon somnar ändå inte om. Så upp och byta blöja och ha henne vaken och försöka sen igen på nytt. Felix kom till oss vid 3 med, börjar bli jobbigt att inte få ha sängen för sig själv men sånt är livet med kids antar jag.

Idag är det alla hjärtans dag. Tycker egentligen att det är ett riktigt jippo men man kan ju göra det bästa av det och mysa lite. Min och Kims dag kommer att bli perfekt då vi inte har såna höga krav på den. Hur som helst så blir det kinamat och efterrätt samt några avsnitt Grey´s på projjan brevid varandra i soffan. Kan det bli bättre? För mig är det en perfekt kväll. Får bara hoppas att barnen är samarbetsvilliga och somnar i tid :)

Nu blir det frukost till Felix sen försöka lägga Alice innan jag går till dagis med Alice (mormor kommer hit och vaktar Alice).

Ha en trevlig Alla <3: ansdag!

Kommentarer
Postat av: Tezz

Har du två Alice??Du har nog skrivit fel,hihi...
Ha en bra dag....
Söt hon är er tjej.
KRAM

2008-02-14 @ 18:15:14
Postat av: maria

haha tydligen har jag gjort det ja, felix ska det ju vara så klart:)

2008-02-15 @ 09:34:46
URL: http://mariia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0