Meredith Grey

Underbar dag underbar sol! Har varit ute en lång stund och promenerat och lekt i lekparken med Felix. Sen kom jag hem och kollade posten och insåg att jag fått två bra saker i posten. Den ena en vip inbjudan till Atinas nya husmusenaffär dit jag får ta med mig en gäst. Sen även Grey´s anatomy hela säsong 2, 18 timmars njutning! Sen finns det ett pb avsnitt hemma så blir det inte tv ikväll så gråter jag!

Idag ska älsklingen åka och köpa fiskar blir mysigt det. Hans akvarium är verkligen snyggt. Vi har haft en del förut men det här är snyggare än något av de andra, det är riktigt snyggt alltså:)

Har snackat ihop oss om att åka till Sthlm en helg eller mitt i veckan nån gång sen i maj, blir till att sova på hotell eller nåt i 2 nätter eller så och gå på Skansen, junibacken och naturhistoriska mm, har länge lovat Felix det. Sen ska vi passa på att hälsa på kimpas släkt med, kommer bli riktigt mysigt! Jag gör inte annat än sitter hemma och planerar resor och andra roliga äventyr. Nåt måste man ju ha att se fram emot.

Nu vaknar lillan i vagnen.

Kommentarer
Postat av: Sara

Vad mysigt att åka iväg sådär. Jag o Jimmy har tänkt va barnlediga på hans födelsedag den 12/4 o gå ut och äta, gå på bio, kanske ligga hemma i soffan och se en film eller nåt. Bara VARA. Sessan får va i Krhamn hos mina föräldrar då. Egentligen vet jag inte varför vi inte ber dom tidigare men det är ju lite mysigt att ha ngt att se fram emot oxå=)

En bild på akvariet vore kul=) Vi hade ett förut oxå men gissa vem som fick städa det!!!!!!!!!!! Jimmy lyckades tack o LOV inte övertala mig om ett möbelakvarium. Hade vart samma person, JAG, som fått städa det med=) Ha en bra kväll.

"Det okända" sen kanske??=)

2008-02-13 @ 16:03:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0