Nu är det min tur

För ett par år sedan så började jag med en sak. Jag började skicka blommor till folk i min närhet via euroflorist på nätet. Det var roligt men dyrt, har skickat rätt så många under årens gång. Har för mig att jag började skicka när jag var mammaledig för Felix. Jag skickade till folk som fick barn och fyllde år mm. Hur som helst nu är det tydligen min tur att få blommor, ja just idag faktiskt. Jag har ingen aning om varför, inte alls. Min teori är att det är någon som skickar ett grattis till bebisen i efterskott eller nåt sånt eftersom min födelsedag är först i juli. De ringde nyss från blomaffären och sa att de skulle komma och jag är riktigt nyfiken.

Idag har det varit en bra dag, solen har ju skinit! Vi har varit ute på gården samt i lekparken och lekt lite medan Alice sov sött i vagnen. Sen gick vi hem och lagade mat och ikväll blir det lugnt då vi har sett klart hela första säsongen av Grey´s men not to worry andra säsongen är beställd:)

Nu är blommorna här och de var från......KAJSA! Världens bästa Kajsa, åh rara lilla jänta. Faktiskt så misstänkte jag att de kunde vara från henne. Har skickat massa sms till henne men hon har inte svarat men nu vet jag att hon lever iaf. Shit vad jag saknar den flickan!

Nu ska jag mata lallis sket i brallis sen blir det kvälla!

Kommentarer
Postat av: Tezz

Kul att få blommor..
Söta å lika barnen är på fotona...

2008-02-11 @ 22:53:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0