Parentalerna

Tack för alla gratulationer! Gjorde kanske lite för stor sak av att det var min namnsdag haha, brukar inte fira sånt men är man hemma hela dagarna så blir även den minsta sak stor eller inte. Blev ingen kladdkaka iaf utan Kim köpte med en tårta hem istället som vi åt efter maten.

Vill passa på att slå ett slag för mina föräldrar eller ja mamma bara nu då eftersom pappa är död men ändå. Mamma kom hit idag med tulpaner till mig, det är en tradition, det gör hon alltid när jag har namnsdag. När jag var mindre fick jag alltid en bakelse oxå. Mina föräldrar har alltid ställt upp helhjärtat för mig och för oss som familj. Varenda år så har de betalat våran semester så att vi har kunnat åka iväg ett par dagar varje sommar. När vi bodde i våran första lägenhet så betalade dom hyran de första månaderna (delade med Kims pappa). När vi ska köpa något så erbjuder de sig alltid att betala och jag har alltid fått hur mycket som helst. De har alltid ställt upp och handlat åt mig och fixat saker som jag bett dom om och varit barnvakt åt Felix dom gånger jag bett dom. Nu för tiden så kommer mamma hit varje morgon som Felix ska till dagis för att passa Alice så jag ska slippa kränga på henne overall och lägga henne i vagnen för att gå några meter dit och hem. Och för att inte tala om hur mycket kläder hon har köpt till barnen. Hon har köpt nästan alla Felix skor, jackor och kläder och allt frivillgt utan att jag behövt bett henne och nu sen vi fick Alice så har hon kommit hit med kläder nästan varje gång hon hälsat på oss.Ja vad vi än gjort i livet så har de ställt upp eller betalat den allt från kläder till bilreparationer you name it. Jag älskar min mamma och pappa. Önskar bara att jag kunde berätta det för dom. Det är nog det som jag tycker är värst efter att pappa dog att jag inte sa det till honom så ofta både jag och brorsan tror jag känner så. Man ska ta vara på varandra innan det är för sent. Jag visste att min pappa skulle dö, jag kände det på mig nägra månader innan han dog så jag var verkligen förberedd jag tror att det var därför jag fixade hans bortgång så bra som jag gjorde. Jag tog det verkligen bra så bra så jag nästan blev rädd för mig själv. Hur som helst mamma du är bäst och pappa du var bäst!

Nu ska jag krypa i säng. Känner hur febern kommer krypande så jag har tagit tabletter för att få lite sömn och den sömnen ser jag fram emot.


Kommentarer
Postat av: Sara

Grattis på namnsdagen!! Min mamma heter oxå Maria. Föräldrar är helt underbara. Jag tänkte faktiskt på dig för ett tag sen eftersom jag läst vad du skrivit i din blogg om att du inte har pappa kvar (beklagar verkligen.) Hade en sån där dålig dag och grinade hos mamma likt en 5-åring som undrar över döden. Det gick liksom upp för mig att det kan hända dom nåt (o vem som helst för den delen) när som helst.. Det måste verkligen vara det värsta som kan hända en.

Din blogg är föresten jätterolig att läsa. Tänk att de är så kul att se vad folk har för sig i stugorna=)

2008-02-28 @ 22:48:36
Postat av: Tezz

Snällt av mamma å pappa å hjälpa så mycket.
Får ge henne ett förstorat kort på barnen kanske som tack,men det har ni säkert gett henne i julklapp eller??Brukar vara det klassiksa ju..Foto på barnbarnen..
Trevlig helg.
KRAM

2008-03-01 @ 02:23:47
Postat av: Ida

Mycket fint skrivet om dina föräldrar vännen!
Jag blev faktiskt tårögd...känslig man är da!

KRAM!

2008-03-03 @ 10:13:30
URL: http://wiberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0