Pussel

Har just hämtat Felix från dagis och han sitter och lägger sitt 104 bitars pussel (jag är hemskt dålig på att pussla)

- Du är dåligare på det här än mig!
-ja det är jag, man kan inte vara bra på allt.
-Nej ibland är du dålig på saker och ibland är du bra på saker
- Ja precis. Vad är mamma bra på att göra då?
- Ja du är bra på allt annat. Du är bra på att tvätta kläder och laga mat och göra frukost och mellis ja så du är bra på allt annat!

Blir mycket vad Felix säger här på bloggen men han är så rolig just nu han resonerar så kring allt. Sen är han i stort sett min enda sällskap om dagarna så. Idag har det varit väldigt lugnt här hemma Alice har sovot och ätit som hon ska och "pratat" lite med mamma sin och Felix har varit på dagis. Nu är vi hemma och sitter i köket och samtalar och Alice ligger och sover i vagnen här utanför. Hon sover så otroligt bra i vagnen och det är skönt, då får hon massa frisk luft oxå.

Fick nyss ett sms från brorsan han har det gott därnere badar och njuter som jag har fattat det, inga fel det. Lite värme på allt detta skitväder. Det är verkligen blött överallt, först kommer snö sen sekunden senare så slaskar det bort och det blir bara blött och kladdigt överallt. Blir ju ingen riktig vinter i år och ärligt talat så kan det kvitta nu vill man ju bara ha vår! Imorgon blir Alice 2 månader, tiden går verkligen fort alltså. Vart tar tiden vägen? Jag har varit hemma i 3 månader nu ju. Snart är det dags för skolan igen (hela maj) ska in och läsa en kurs och skriva en uppsats ser inte fram emot uppsatsen direkt men det ska bli skönt att komma hemifrån lite och så får Kimpa chansen att vara hemma lite oxå. Fina fisken det!

Kommentarer
Postat av: Sara

hahah jajjemen visst vare pause vi fikade på!

2008-02-06 @ 19:16:23
URL: http://saraohlsen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0