A cracked smile and a silent shout

Varmt som fan är det idag, underbart härligt. Min käre sambo är envis och är ute och klipper gräset, hoppas han inte avlider. Jag satt nyss ute en stund och jisses va hett det blev, fick gå och söka skugga på altanen, pallade inte med mer.

Grillfesten var underbart trevlig, det var massa god mat och efterrätt och ett trevligt sällskap, tack tack tack!


Baileys avnjöts

Vill lägga upp fler bilder men har inte frågat om lov så jag vågar inte göra det. Huset fullt var det iaf barn och djur överallt. Natten efter drömde jag att jag skaffade två hundar en gul labradorhane och en röd cockerspanieltjej jaja bara en notis. Man blir inte lyckligare av att skaffa sig en massa saker, lycka kan inte köpas eller hur är det? Så nu ska jag nog hålla i pengarna. Så mycket som vi spenderat denna sommaren alltså, vågar knappt titta på min banksida, men man får ju nya pengar varje månad och det är roligt att handla. Nästa köp blir en varmvattenberedare, sen får det avar lugnt en stund.

Igår var vi på bio oxå min kära man och jag, mkt trevligt enda nackdelen var att det var en hundra grader i salongen och det stank av baconsnacks och billigt rakvatten. Nästan mer värt att sitta hemma framför vår egen bio där blir man inte störd.

Nu ska jag ga lillan lunch, hon börjar bli hungrig tror jag, sen kanske det blir en tur till stranden.

Kommentarer
Postat av: Sara

Mysigt med bio. Skulle vilja se sex and the city. Idag är de riktigt varmt, jag ska iväg o jobba sen o det känns inte lockande för fem öre. vill bara njuta av värmen medan den är här. Snart har det väl blivit kallt igen.

Ha de toppen!

2008-07-27 @ 13:03:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0