Ett år sedan.....

Har just kommit hem från Hova, har besökt den årliga riddarveckan. Tänkte först åka efter lunch men eftersom vi skulle se tornerspelen som började först vid 18 så ansåg vi att det var för tidigt att åka så Alice fick sova en sväng och sen vakna och äta innan vi drog iväg. Så här i efterhand hade det inte varit något problem att spendera tiden där borta eftersom det fanns en stor riddarborg där Felix ville leka längre än längst. Men detta innebär antagligen att vi får åka iväg en sväng igen, för vi hann ändå inte titta så mycket på den medeltida marknaden som jag ville. Ska se om Felix kanske kan ha med en kompis då som han kan leka med. Ja det hela var småmysigt så det får nog bli en till tripp så att säga.

Idag är det för övrigt exakt ett år sen jag såg min pappa sist. Jag kommer så väl ihåg det. Vi hade varit hemma hos svärfar som fyllt år och firat honom litegrann och lastat av en kärra med grus. På vägen hem ringde pappa. Han berättade för mig att mamma hade börjat röja inne i garderoben i mitt flickrum och han sa att om jag ville ha nåt kvar så fick jag komma innan mamma slängde bort det. Pappa visste nämnligen hur fäst jag är vid mina saker och att jag hade blivit ledsen om mamma slängt bort nåt utan min tillåtelse. Jag sa till honom att vi kommer förbi på vägen hem. Det gjorde vi, Kim började hjälpa mamma och pappa att tömma garaget på skräp och sånt som skulle slängas Felix hjälpte nog till han med. Jag gick in och satte mig i mitt rum och kollade igenom gamla saker. Mitt flickrum vetter ut mot garageuppfarten så jag såg hela tiden hur dom jobbade där utanför. I ett ögonblick tittade pappa in mot mig och skrattade och sa till de andra och mig att nu satt Maria där och var nostalgisk! Ack så rätt han hade. Jag fick med mig en påse hem av mina gamla saker som jag promt ville ha kvar och de andra fyllde en kärra med skräp. Pappa gav Felix en gammal skateboard som var brorsans en gång i tiden och Felix var så glad så. Sen åkte vi hem, jag helt omedveten om att det skulle vara sista gången jag såg min pappa i livet.

Kommentarer
Postat av: Ida

Jag kan ju säga att jag får en stor tår i ögat när jag läser ditt inlägg.

Tänk hur kort, oförutsägbart och orättvist livet är egentligen...



STOR kram till dig vännen <3

2008-07-10 @ 07:57:19
URL: http://wiberg.blogg.se/
Postat av: Sara

skulle just ocå skriva hur rörd jag blir av att läsa detta inlägg.. kan inte ens föreställa mig hur jobbigt du måste ha haft det=(

2008-07-10 @ 10:03:46
Postat av: Jenny

vet inte vad jag ska säga. tänker på dig.

2008-07-10 @ 21:13:33
Postat av: tezz

KRAMAR OM DIG,tänker på dig...

2008-07-10 @ 22:16:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0