Min mus är din mus

Nu har vi badat Zarah för första gången, hon var inte förjust kan jag säga men det gick. Än så länge är hon för liten för att göra något vidare motstånd. Kim fönade henne efteråt och kammade henne så nu är hon jättefin. Hon såg väldigt konstig ut när hon kom ut ur duschen värsta smala lilla kattskrället haha. Aneldningen till att vi duschade henne just ikväll var konkelbär behöver jag säga mer? Det enda tråkiga är att jag var lycklig ovetande när jag lyfte upp henne i min famn.

Brorsan kom över idag och vi grillade och åt god mat, sen åkte vi till graven sen vidare till ett par kompisar med en present som vi köpt till dom, tror den kommer att komma till användning. Väl där åt vi god paj på deras stora altan och barnen lekte och hade roligt. Alice blev upphånglad av nya hundvalpen och det var så trevligt så :)

På kvällen nu såg jag ett avsnitt PB som jag somnade framför så nu ska jag krypa ner i sängen. Annars har jag suttit en stund vid datorn men det var hopplöst ett tag då min och Kimpas trådlösa datamöss tar över varandras och man måste söka om dom kors och tvärs, skitsamma det går ju tillslut.

Trött, godnatt hörs!

Tack för kommentarerna om pappa, vill att ni ska veta att jag är okej, visst saknar jag honom men jag klarar mig. Tack vare Kimpa, barnen och mina vänner så går det hela galant. Tack! Love you guys!



Dagens skörd från grannarna, de är allt för rara ändå.

Kommentarer
Postat av: jeanette tjetely???

måste se lilla kisse katt snart, vad gör ni imorgon???

2008-07-14 @ 11:19:34
Postat av: Ida

Vilka rara grannar ni har :)

Morötterna såg ju jättegoda ut, och för att inte tala om smultronen!;)

2008-07-14 @ 16:14:44
URL: http://wiberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0