seeg

Känner mig lite seg, lite nere eller inte nere kanske men ja vad ska man säga off kanske? Ja jag känner mig lite off, tror egentligen det mest beror på att jag är trött. Alice väcker mig en hel del under nätterna och nu sen Kimpa börjat jobba så vaknar hon tidigt, för tidigt om ni frågar mig. Det blir segt, sen somnar jag sent oxå så det blir inte allt för mycket sömn. Idag har jag haft en kompis till Felix här hela dagen med, det blir man oxå trött av:)

Idag kom Kimpa hem vid lunch och har sen dess byggt golv till båten och jag har hunnit sitta i solen lite man måste ju passa på när den äntligen är här. Satt och läste bok i en solstol ett tag annars har det inte hänt mycket. Försökte ringa på en husvagn förut men det var inte så jäkla lätt. Denna gången svarade hon, Kim har ringt henne ett par ggr men då har hon inte svarat. När jag fick tag på henne så visste hon inte så mycket om vagnen och den stod inte hemma just nu. När jag frågade när hon skulle hämta hem den så visste hon inte "får väl kanske göra det nån kväll här" sa hon. Ja det kan ju underlätta om ni vill ha den såld. I annonsen stod det att hon ville ha en snabb affär. Skrattretande, fel taktik i så fall om man säger så. Så den vagnen skiter vi faktiskt i, det finns andra.

Sen blev jag lite ledsen över en annan sak som mamma berättade för mig nyss när hon ringde, eller hon berättade det för Kimpa först och han berättade det sen för mig. Alltid händer det något.

Nu ska jag se på tv, i veckan ska jag umgås med vänner igen, det ser jag fram emot bigtime.

Kommentarer
Postat av: Tiki

Åh nej gumman, är det något tråkigt som har hänt?? Kram

2008-07-23 @ 09:05:48
Postat av: Ida

The Holiday älskade jag! :) Typisk mig-film :)



Hur har helgen varit??

Kram

2008-07-23 @ 12:26:37
URL: http://wiberg.blogg.se/
Postat av: Kerstin

(svarar)..samma katt. Nä inget "speciellt" åka..-men vem vet?? L

2008-07-24 @ 14:14:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0