Domedagen

Ny dag igen då. Händer inte mycket idag heller men var det inte det lilla som gör det som jag skrev en annan dag? Jo det är kanske så. Har varit ute i trädgården lite. Först jag och Felix sen så joinade Kim och Alice oss men nu är jag inne för lillan skulle ha lunch. Kim gjorde samma sak som alltid när han är ute, han började jobba, först med att skyffla bort sten sen planterade han blommor och nu är han och Felix inne i garaget för att polera båten.

Hallonen har vuxit ute i busken så vi plockade lite jag och Felix













Så nu ska jag uppdatera igen så alla ni nyfikna satar får er nåt att läsa, inte lika känslomässigt denna gång. Sen vill jag tacka för alla rara kommentarer, jag blir jätteglad när jag läser era kommentarer så ta inte åt er av detta. Men jag ser ju hur många besökare jag har varje dag och jag vet om en hel del av er några av er känner nån av mina vänner och läser här en del läser och vill vara anonyma och fine det är en blogg som vem som helst kan läsa. Men nån gång kan man ju skriva en rad eller så det tycker jag faktiskt!

//bitterfittan

Kommentarer
Postat av: tezz (engla_matte/misskelly)

Fina foton du lagt in.Å jag håller med dig,klart man kan skriva nån kommentar ibland då man ändå tar sig "besväret" å läsa..Vilket jag inte ser som något besvär..

Kul fundering där kring kungahuset...

KRAMAR

2008-07-15 @ 16:26:11
Postat av: Sara

Hallon är så himla gott!! önskar att jag hade en buske att gå och plocka av=)

Fina bilder du lagt in oxå!!

2008-07-15 @ 20:15:21
Postat av: Jenny

vilka fina kort du tagit! antar att du har en hel del kvar i datorn som du inte lagt upp, som du tagit under åren :) vet exakt vad du menar med kommentarer. jag har också en hel del läsare, men det är bara du som skriver ngt :) tack så mycket för det. det är väl klart man vill ha respons på vad man skriver? kram

2008-07-16 @ 09:00:35
URL: http://bernadine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0