Det lilla

Läste just Ugglas krönika i Expressen och alltså han är ju så bra! Han skriver så där sarkastiskt och sanninsenligt och ärligt och bra på alla sätt och vis. Han träffar rätt varje gång och jag håller nästan alltid med honom. Gud vad jag saknar hans blogg alltså! Den var så jäkla kul alltså. Skrattade högt varje gång jag läste den. Men jag ska följa hans krönika så kan jag nog få mig ett par garv där med. Hörde att han hade en turnéradioblogg kanske ska lyssna nån gång.

Just nu är det stiltje här i huset, Kim är i garaget och målar båten, Felix ser en film och Alice sover och Zarah ligger här framför mig och snarkar, blir lätt så när man har ett platt tryne. Iof snarkar Fleeze jämt och samt trots att han inte är platt men ändå, Fleeze är ju Fleeze.

Vi firade inte så mycket igår men vi hade en väldans trevlig dag ändå. Vi åkte till riddarveckan igen med våra vänner och där lekte barnen och hade jättekul och sen blev vi hembjudna hem till dom på jordgubbstårta och där satt vi och pratade och barnen lekte ännu mer. och vi fick klappa hundvalp och kattbebisar, mysigt det. Lilla tillskottet var så gulligt så. Så det var en perfekt dag faktiskt! Ibland är det det lilla som gör det!

Idag blir det en lugn dag eventuellt kommer en kompis till Kimpa hit en sväng. Hoppas dock på möte med lite väninnor snart, det är på tiden nu om man säger så.

     

     

Kommentarer
Postat av: Jenny

grattis på er båda! både till födelsedagar och långvarig förlovning. bröllop snart? :)



hoppas vi ses snart. kram

2008-07-12 @ 18:50:27
URL: http://bernadine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0