Tripping

Sitter i ett tyst hus och känner mig lite ensam, men det är samtidigt rätt så skönt. Alice är hemma och Zarah Kimpa är med en kompis till Karlstad och Felix är hos en kompis han med. Har just dammsugit klart, det har jag ägnat mig åt då och då under dagen och nu är jag klar. Zarah har varit precis livrädd stackaren och gömt sig i väggen, vi har ett hål där det förut satt ett ventalationslock därinne befann hon sig hela tiden medan jag dammsög, den vägen leder mot tvättstugan och som satt där satt hon och tryckte och kröp ut först när jag ropade på henne och dammsugaren var avstäng med såklart. Kimpa är som sagt i Karlstad så jag har suttit hemma och tyckt lite synd om mig själv, inte för att han är borta men för att jag är smått (?) uttråkad och för att han börjar jobba imorgon. Fyra veckor går alldeles för fort. Så nu ska man vara hemma själv hela dagarna igen. Ska dock göra upp lite planer så tiden går lite fortare.

Kimpa och svärfar har testat båtmotorn idag och den funkade utmärkt så nu närmar det sig en nedsättning i sjöen. Var och tittade på andra båtar hur dom såg ut och då sa Kim själv att han kanske hade varit lite för noggrann, jag skrattade bara. Han är så sjukt noggrann och gör allt till 110%, men så blir det snyggt oxå allt han gör. Så det har tagit lite längre tid än var det var tänkt från början, men då har han gjort det mesta med den oxå. Nu ska det i nytt golv och på motor mm. Ett annat projekt eller ett framtida inköp är hur som helst en husvagn om jag får som jag vill alltså. Var och tittade på en igår och jag tyckte att den var väldigt söt, möjligtvis lite för liten för oss men söt. Den hade varit fuktskadad dock så det var inte tal om nåt köp, men jag blev ännu mer sugen. Åka iväg med hela familjen och annars ha som gäststuga. Skulle vara väldigt trevligt. Min eller våran tanke är väl att köpa en billigare vagn för att se om det är nåt för oss det där med campinglivet, lite trångt kanske men jag vill testa iaf. Men det kan kanske få vänta ett tag, det får väl tiden utvisa har en del andra projekt med här hemma så det gäller ju att prioritera.

Nu ska jag fixa kvällsmat åt Alice innan hon ska sova. Hoppas på nån film ikväll, får väl se. Ha de!

Har förresten diverse blåmärken och skrapsår över kroppen efter att ha ramlat eller snarare stupat utanför postlådan, en redig vurpa gjorde jag och Kim kom ut och såg att jag låg på vägen och ett stort jäkla flin bredde ut sig över munnen på honom. Inte för att jag kan klandra honom. Igår höll jag på att dra mig igen men lyckades reda upp situationen och tur var väl det då jag hade en massa mat och dricka i händerna, dock så har jag ont i foten efter detta lilla äventyr och haltar smått. Detta var mest en liten notis ifall någon vill sitta och vara lite skadeglad för en liten stund, det bjuder jag på :)


Kommentarer
Postat av: Jenny

skönt att vara själv en stund. kan behövas det med. och duktigt av dig att dammsuga. själv överlåter jag det till dennis. hatar verkligen det. däremot har jag inget emot att moppa. det är kul. då kan man lyssna på musik samtidigt och dansa :D



var det någon av grannarna som såg vurpan?

2008-07-20 @ 23:19:01
URL: http://bernadine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0