Kroppen fick sig en käftsmäll

Idag är ingen bra dag. Vaknade tidigt imorse och hade jätteont i magen, men somnade om ett par ggr men tillsist fick jag stiga upp ur sängen och in på toan. Jag mår illa, kämpar emot att kräkas hela tiden, är matt och allmänt trött. Mår riktigt dåligt. Skulle ha åkt till Örebro men Kim fick ta med barnen och åka själv och jag ska gå och lägga mig. Känner nämnligen igen symtomen och det är samma som jag hade tre ggr när jag väntade Alice och nej jag är inte gravid. Men det beror på samma sak och det är nog trötthet. Min kropp är trött och den visar det på det här sättet eftersom jag inte har förstånd nog att inse det själv utan måste åka på en sån här smäll varje gång för att inse att det är dags att vila. För det enda som hjälper mot det här är att vila så mycket har jag lärt mig. Inte så konstiogt egentligen att det blir så här. Alice har väckt mig flera ggr per natt i snart 7 månaders tid det samt att kag lägger mig relativt sent på kvällarna och ligger aldrig i sängen längre än till 7 ja högst 8 på mornarna. Sen sover jag aldrig nånsin middag eller vilar under dagarna. Har inte haft nåt behov av det, men det kommer surt efter nu och då pajar kroppen ihop. Bara att sitta upp på den här stolen gör ont.

Så nu gott folk ska jag krypa ner i sängen och ingen kommer att störa mig, det är underbart! Räknar med att vara mig själv igen om några dagar. Ja det brukar faktiskt ta ett par dagar innan kroppen är stabil igen. Menar inte att gnälla för annars är allt på topp!

Kommentarer
Postat av: Sara

Exakt sådär kan det bli för mig oxå!! Jag mår illa och känner mig nästan gråtfärdig för nåt jag inte vet. Hela kroppen mår så dåligt.. sen räcker det oftast att sova nån timme eller ett par så mår man bättre redan när man vaknar..Hoppas du snart känner dig piggare!!

2008-06-23 @ 16:10:46
Postat av: Ida

Tack för gratulationen! :)



Och hoppas att du kryar på dig tjejen! <3

Kram

2008-06-23 @ 17:44:22
URL: http://wiberg.blogg.se/
Postat av: tezz

Har du vilat idag nu??Hoppas det..

Du kan väl ligga å kolla på en film eller läsa något då Alice sover middag..

Men jag vet,den tiden då barnen sover å man får egen tid är SÅ SKÖNT!!!

Fint namn kissen fick,hon är så söt.

KRAM

2008-06-23 @ 21:18:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0