Wonderful

Har just kommit hem från bion. Idag var dagen med stor D nu var det äntligen dags. Sex and the city filmen skulle avnjutas på stans lokala biograf. Ringde upp några av flickorna i fredags och frågade om de ville hänga på och det ville dom så klart. Beställde biljetter igår och idag var det dags. Och vad tyckte jag då?? Jo jag fullkomligt älskade det från första stund! Den var allt jag ville att den skulle vara och lite till. Rappa repliker, skämt, sex, mode ja allt det där som hör till. Det var sorgligt, det var roligt, det var UNDERBART från början till slut. Det enda tråkiga var som vanligt andra i publiken. Bakom oss hade vi några förväxta fjortisar (ja de var kanske 18-19) och de kommenterade allt och på ett icke smart sätt. Varje gång Samantha gjorde nåt så sa en tjej högt. "Hon är så sjuk alltså!". Går inte att förklara utan denna brud måste upplevas för att förstå min grad av irritation. Tina hörde allt hon sa, Maria med och ja jag förstår nu vad alla kritiker som skrivit om hur unga kvinnor påverkas av denna film menar om man säger så. Och alltså jag är inte en av dessa unga kvinnor, jag är snart 27 god damn it! Hur gick det till?? Hur som helst tack alla underbara flickor för denna kväll!

När jag kom hem hade jag fått ett mail av kattuppfödaren som gjorde att jag skuttade av lycka, skuttade in till vardagsrummet till Kim och jublade. Det var så här att det fanns två honor kvar och dom skulle själva välja ut vem vi skulle få för den andra skulle dom behålla själva. Och vi fick den vi ville ha. Vi fick Zarah!! Hon ser så underbart bedårande ut. Jag längtar! En vecka kvar tills vi åker till Sthlm och bor på hotell och har ett par underbara dagar tillsammans som familj för att sen åka och hämta hem kissen. Ser fram emot det så jag tror jag spricker!

Veckan blir lugnt, ska till Örebro imorgon och tjacka saker till båten och på tisdag kommer snubben med luftvärmepumpen annars nada plans. Alex katt har fått bebisar så vi ska allt ta oss dit och kolla in underverken.

Måste tillsist skicka ett stort tack till min alldeles underbara vän Tina! Aldrig har jag skådat någon som är så positiv till mig och allt jag gör, någon som tycker så mycket om min familj som hon. Hon pushar mig jämt, hon lyssnar, hon kommer med råd och komplimanger. Hon har alltid tid med mig. Hon skulle aldrig snoppa av mig, det finns inte i hennes värld. Jag vill bara säga tack gumman, du är enasående, du är one of a kind och jag älskar dig av hela mitt hjärta!

Sist men inte minst här är hon mitt lilla socker!





Och ja bilderna från det äldre blogginlägget är på Zarah dom med. Exakt så söt är hon!

Kommentarer
Postat av: Linda

hej Våännen!!



Men det måste ju vara ett skämt, kan en misse verkligen vara så söt??? Vill oxå ha en=). Tråkigt att jag inte kunde följa med på bio, skulle vilja sett filmen med er! Vi hörs sen!

2008-06-23 @ 08:02:30
Postat av: Sara

Vad roligt att du har katter som heter både "Sara" och "Tyra" (med lite annan stavning)=)

Nu väntar vi med spänning på minigrisen Jimmy haha Vad härligt att ha ngt att se fram emot!! Ha en bra dag!

2008-06-23 @ 09:44:27
Postat av: Tina

Du vet allt hur du ska få mig blöt i ögat vännen... Det var väldigt fina ord som värmde i hjärtat. Tycker ju om er så förbaskat mycket =) söta familjen. Du är ju för fanken min äldsta vän! Andra försvinner ju med årens gång men du har alltid funnits kvar. Jag tror faktiskt att vi kommer känna varandra, stötta varandra, finnas för varandra och ha skoj med varandra resten av livet.

Det är vad jag tror och hoppas. Du och din familj är jätteviktiga för mig.

Älskar dig!

2008-06-24 @ 00:50:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0