Full fräs

Full fart hela dagen vill jag lova! Lilla gumman öppnade ögonen klockan fem imorse, men vi gick upp någon gång runt sju. Fixade frukost åt Felix sen in och matade Alice som somnade om. När jag ätit klart min frukost dök en kompis till Felix upp och dom började röja och jag började dammsuga eftersom jag skulle få celebert besök. När jag städat klart lagade jag lite lunch till killarna och sen skickade jag hem dom till kompisen för de ville dit och leka medan som var borta matade jag Alice och sminkade mig sen satte jag igång att baka en sockerkaka. Hade inte tänkt det från början eftersom jag inte ska äta sånt men man vill ju bjuda sina gäster på nåt ocg det fanns inte en tillstymmelse av fika här hemma. Vid ett dök Mia upp samtidigt som Alex och barnen kom dom med som planerat strax innan hade Felix med kompis kommit tillbaka. Sen blev det röj värre, 4 pojkar i 3-6 årsåldern kan röja rätt så bra, men det var trevligt värre och Alice visade upp sig från sin bästa sida, låg på en filt ocj var glad och satt i Mias knä och hade det mysigt gnällde inte en enda gång på hela tiden, tillslut somnade hon i Mias famn. Nu har dom åkt och Felix har sängen full av leksaker:)

Sen har jag även bokat tid för dop nu, blev inte alls då vi ville ha eftersom två an helgerna var dom inte på plats och en helg hade dom ingen präst så det fick bli i mitten av maj, passade även på att boka lokal för dopfika så nu är det gjort. Valde även ut en fadder till Alice det får bli våran kära vän Tiki hon är den av mina vänner som älskar mina barn. Alltså så klart tycker alla mina vänner om mina barn och så där men Tiki uppriktigt älskar dom och bryr sig om dom, hon kommer att bli en underbar fadder! Kommer bli så bra det här.

Ikväll blir det Let´s dance och i helgen blir det till att åka runt och umgås med familjerna som vanligt, sen söndag ska det shoppas en jäkla massa på Ikea och Barnens hus och grejer, behöver så mycket nu önskar vi var gjorda av pengar det skulle behövas nu kan jag lova. Och för att inte tala om dom där elrälkningarna vi får, sjukt mycket pengar känns riktigt onödigt.

Försökte väga mig imorse men det gick föga bra, vågen vi har är ju knäpp och visade olika siffror varje gång och det diffade på ändå upp till 4 kg från lägsta vikt till högsta, vad gör man då? Tar den mittemellan eller? Väntar några dagar tills nästa vecka. Hur som helst så får det bli morot ikväll igen.

image63

Kommentarer
Postat av: Tezz

Du köp en ny våg på ikea....
kul med besök..
Fin bild du lagt in med.
Trevlig helg på er.
kram

2008-03-28 @ 22:31:47
Postat av: Jeanette

skämtar du! elräkningarna är svin dyra nu... så vi har börjat våra nya liv med att spara el... hihi inte så bra på det....

2008-03-29 @ 12:51:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0