Uppe i ottan

Pust och stön! Har precis dammsugit hela huset och nu är jag svett. Blir alltid svett när jag dammsuger, sen spyr dammsugaren ur sig en massa varmluft oxå inte konstigt att man blir varm. Idag var vi igång tidigt här hemma Felix kom upp när Kim skulle åka vid 6.30 och Alice vaknade redan runt 6. Hon har krånglat en del inatt lillan, vaknat väldigt mycket och så där. På natten är hon lite småtråkig då hon vaknar en del men på dagarna är hon helt gudomlig. Alltid så nöjd och glad gör inget väsen av sig alls. Hon ligger upp till 2 timmar under gymmet och är nöjd och så där. Nu är hon så klart inte där under hela dagarna utan vi umgås en massa med. Jisses vad hon pratar nu, eller ja jollrar och låter och skrattar. Det där skrattet är ju underbart, det känns ända in i hjärtat alltså. Som sagt har hunnit med att städa och plocka disk idag på morgonen. Om ett tag är det dags för lunch sen tänkte jag att vi skulle gå ut nu när det är så fint väder. Kanske vill Felix cykla lite. Kanske ska träffa några kompisar oxå vi får väl se.

Helgen blir lika lugn som vanligt, funderar starkt på att ta tag i Felix rum i helgen och rensa det. Det är fullt med grejer som han knappt leker med och för att få plats med nya saker så måste en del av det gamla bort. Måste köpa hyllor och sånt till honom med så han får upp lite saker på väggarna. Annars finns det inga helgplaner, får hoppas att det blir fint väder så man kan vara ute mycket.

Har en massa saker jag måste ta tag i med. Fixa 2 uppgifter till skolan, betälla doptid, fixa konto och massa pappersarbete, och beställa diverse tider. Måste ta tag i det där snart känner jag. Det får bli till veckan. Nu ska jag återgå här så jag får lite mer gjort. Man måste passa på medan barnen är nöjda och glada.

Trevlig helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0