Skolstart och skogsvistelse

Så nu var första skoldagen avklarad och det gick? Jorå det gick helt okej faktiskt (friskt att föra dialog med sig själv). Klassen jag går i var riktigt stor, närmare 50 personer, lite förvånande då min klass låg på typ 28 eller så. Uppsatsen jag ska skriva är rätt maffig men helt genomförbar, lägger jag ner mig lite så ska detta gå bra det med. Åkte hem tidigt och när jag kom hem stod lunchen på bordet. Det är inte så illa att ha Kimpa hemma faktiskt, han hade även plockat och röjt med en massa papper och grejer som legat framme ett tag. Han hade sorterat och gjort fint och fått kickan att sova i sin säng mm. Blir bra det här har jag en känsla av.

Sen dök svärfar upp med massa glass efter det blev det en promenad i "vår skog" och till "vår bäck". Denna gången träffade vi en tjej på en häst, trevligt att se att fler nyttjar skogen. Sen gick vi en vända runt och till skolan och lekte sen hem och lagade mat och matade barn. Nu sover dom fint i sina sängar. Jag ska se lite tv sen blir det till att knoppa tidigt, man blir trött av att vara i skolan även om det är korta dagar:)

        

        

Kommentarer
Postat av: charlie

tack för inbjudan. klart jag kommer :)
flytten har gått smidigt å internet verkar visst funka. kors i taket. kram!

2008-05-05 @ 23:22:28
Postat av: charlie

tack för inbjudan. klart jag kommer :)
flytten har gått smidigt å internet verkar visst funka. kors i taket. kram!

2008-05-05 @ 23:22:56
Postat av: Tiki

Åh...underbara bilder...Det är inte för inte jag kallar er söta familjen. Kram!

2008-05-05 @ 23:42:36
Postat av: Sara

Vilka fina bilder!=) Härligt att skoldagen förflöt smärtfritt och vad skönt att komma hem till ett fixat hem!! Jimmy kan inte "se" saker som behöver göras på samma sätt som mig så jag brukar ofta få komma hem o plocka=)

2008-05-06 @ 09:32:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0