Tack Lilla Sniglar

Här hemma är det tyst som i graven Felix leker och de andra två sover och sussar sött. Alice behöver sova då hon numera av någon konstig anledning får för sig att vakna 3.30 varje morgon. Får henne oftast till att somna om efter ett tag så hon kanske sover en halvtimme till eller så. Men idag låg hon och snackade en massa och höll oss vakna så då flyttade Kim över henne till hennes säng och där somnade hon om en liten stund så nu är hon trött och passar på att sova. Vore skönt om hon passade på att sova på nätterna oxå tycker jag.

Igår var jag i Deje hos Sofia, tog mig dit med buss, åkte närmare två timmar med bil och buss för att ta mig dit, nog för att jag bor i ödemarken men det här kändes nästan som att åka av kartan. Sen gick jag av fel och skulle ringa till henne och berätta det men då la telefonen av så jag var rädd för att bli fast i Deje, men sen började det tuta bakom mig då kom Eva förbi och såg mig så jag hoppade in i hennes bil så åkte vi upp och mötte Sofia och handlade det vi skulle ha till våran middag. De bodde i ett mysigt hus och dom höll på att renovera överallt i stort sett komme rnig bli väldans snyggt när det är klart. Sen dök Mia och Ullis upp oxå och vi började laga mat. Det blev wok med ris och green curry samt kyckling och purre och rabarberpaj till efterrätt, mkt delikat! Sen satt vi där och skrattade och hade det trevligt, Ulli skjutsade mig till Karlstad igen och jag hoppade på en buss hemöver. När jag kom hem hade jag rätt så ont i en puppe så Kim drog fram pumpen och sen blev det mjölkning av för hela slanten. Äckligt kanske men det bjuder jag på, var tvungen att bli av med en del och det var bra för då fick vi användning för den dyra pumpen vi köpte som vi aldrig har använt. Har bara använt flaskorna. Pumpen var bra och en flaska fylldes väldigt fort. Sen hoppade jag i säng. Det var härligt att komma hemifrån lite och skönt att åka utan att behöva ta Alice med mig. Hon hade haft det bra hemma med pappa och fått välling på kvällen och det hade fallit henne i smaken hon drack och smaskade i sig hela flaskan. Sen hade Kim köpt en film till Felix som dom hade sett på och ätit en massa gott och Felix hade vait helnöjd och lycklig som få. Han behöver få lite ensamtid med oss det gör honom gott. Så det gynnade oss alla att jag åkte hemifrån igår, härligt det!

Nu ska jag plocka fram frukost här hemma, sen blir det till att plugga idag. Tråkigt en lördag när solen skiner men vad gör man. Känner piskan nu!

Kommentarer
Postat av: Tezz

Vet hur det är med nattugglor till barn...

Som alla sa till mig: det går över..=)

Men det tror man inte då man är i det..

Numera sover waldemar bra hela näterna,för det mesta...

Lycka till med pluggandet..

KRAM

2008-05-24 @ 11:20:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0