Att låsa dörren ska vara bra har jag hört

Idag var jag med om nåt milt pinsamt. Hade haft en lång föreläsning och skulle gå på toan och kissa. Gick in på toan, hängde upp jackan och ställde väskan på golvet och satte mig på toan. Efter att ha kissat klart så öppnas dörren och in kommer en tjej! Då har jag glömt att låsa dörren! Snacka om disträ. Oj oj oj! sa jag när hon kom in, hon sa nåt hon med och gick generat därifrån. Det är ju jag som ska vara generad och det var jag oxå.

Åkte hem tidigt så jag skulle hinna plugga på eftermiddagen och det har jag faktiskt gjort oxå. Men hinner inte med matteräkningen så den får jag ta igen nån annan gång. Kimpa och Alice åkte till tandläkaren för Alice skulle dit. Där pratade dom om att inte ge barnet söta drycker och att man ska borsta hennes tänder 2 grr/dag allt det där visste man ju redan. Men det är ju deras jobb och nu är hon inne i systemet.

Annars händer det inte mycket. Funderar på att ta mig lite glass och läsa ett kapitel ur Nämnaren tema inför imorgon. Skippar nog glassen, det är förjävla kallt här för att äta glass och tur är väl det. Sen blir det till att bre smörgåsar tills imorgon och krypa ner i sängen.

So long!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0